Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( υπογραφουν σκαρμουτσοσ, ντα κοστα, λατινοαμερικανος :: 30/1/2006 21:00:14) 

Ο Νίκος Σκαρμούτσος θα ντυθεί κι επίσημα στα κιτρινόμαυρα.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ, ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Μεταγραφικό φινάλε στο Χαριλάου με τρεις

Σκαρμούτσος, Ντα Κόστα και… Λατινοαμερικανός αριστερός μπακ χαφ με κοινοτικό διαβατήριο ενισχύουν από σήμερα τον Άρη για την τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου και την τελική αντεπίθεση για την επιστροφή στη φυσική θέση της ομάδας.

Ο πρώην πια επιθετικός του Ατρόμητου, θα ενταχθεί με μορφή εξάμηνου δανεισμού στους "κίτρινους" (αφού δεν επιτρέπεται ένας ποδοσφαιριστής να κάνει δύο μεταγραφές σε μία σεζόν) και το καλοκαίρι εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο ως ελεύθερος. Σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο στην Αθήνα και το απόγευμα θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ (πρώην παίκτης των Πόρτο, Ίντερ, Ρετζίνα, Βενέτσια, Ζιλ Βιθέντε) που ανήκει στην Μπορντό, βρίσκεται στην Αθήνα, έχει συμφωνήσει με τον Άρη και επίσης σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "κίτρινους" και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Έτοιμη είναι και τρίτη κίνηση.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ μπακ χαφ, λατινοαμερικανός με ευρωπαϊκό διαβατήριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι όπως αναμένεται θα υπογράψει συμβόλαιο, όντας το πέμπτο απόκτημα των "κίτρινων" μετά τους Θέμη Κουλουχέρη και Πέτρο Φιλιππάκο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όλοι οι νέοι παίκτες θα παρουσιαστούν αύριο στους φίλους της ομάδας στο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με τη Λοκομοτίβ Σόφιας στο Χαριλάου (7μ.μ. με εισιτήριο 5 και 10 ευρώ) που αποκτά πια μεγάλο ενδιαφέρον.