Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χαντμπολ: νικη στη βοσνια θελει σημερα η εθνικη :: 18/1/2006 21:21:15) 

Ο Αλέξης Αλβανός είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος διεθνής αυτήν την περίοδο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Η πιο μεγάλη μάχη

Προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια έδρα-κόλαση,κ στο κλειστό γυμναστήριο του Βίσοκο, είναι η Εθνική ομάδα των ανδρών, που σήμερα (17.30) αντιμετωπίζει τη Βοσνία στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Α' προκριματικού ομίλου, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007. Στις αναμετρήσεις με τους Βόσνιους (η δεύτερη θα γίνει το Σάββατο στο Κιλκίς) θα κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο, που δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ. Έτσι, σήμερα στόχος των διεθνών είναι η νίκη, ώστε η ομάδα να έχει σαφές πλεονέκτημα και στην χειρότερη περίπτωση ήττα με μικρή διαφορά.

ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ θα βρίσκονται 3.500 Βόσνιοι και ελάχιστοι Έλληνες φαντάροι, που όπως πάντα θα προσπαθήσουν να εμψυχώσουν τους Έλληνες παίκτες. Το κλίμα, στις ελληνοβοσνιακές αναμετρήσεις είναι πάντα θερμό, με τους Βόσνιους να δίνουν και θρησκευτικές διαστάσεις.

Η ΣΚΕΨΗ των παικτών του Γκόραν Πέρκοβατς βρίσκεται αποκλειστικά σε όσα θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο. "Όπως εξελίχθηκαν οι αγώνες στον όμιλο θα πρέπει και στα 60 λεπτά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε μέσα στη Βοσνία. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση", δήλωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας, ενώ ο Σάββας Καρυπίδης, πρόσθεσε πως "θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Η.Τ.