Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ζντοβτς για την αδεια προπονητη στην ελλαδα :: 29/1/2006 19:33:52) 

Ο Γιούρι Ζντοβτς από τις μεμονωμένες περιπτώσεις που ήταν όρθιος στον αγώνα με τον Άρη.

Ο ΖΝΤΟΒΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το παράπονο του Γιούρι

Ο Γιούρι Ζντοβτς έλεγε μέχρι τώρα το παράπονό του στους συνεργάτες του και τους διοικούντες του Ηρακλή, όμως, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη, το είπε και δημόσια…

Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Αν και έχει καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά ο Σλοβένος κόουτς δεν έχει πάρει ακόμη την άδεια εξασκήσεως προπονητικής στην Α1, την οποία χορηγεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών. Ο Ζντοβτς περιμένει εδώ και βδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει την έγκριση του ΣΕΠΚ, που υποστηρίζει ότι λείπει ακόμη ένα έγγραφο, προκειμένου να είναι όλα και τυπικά εντάξει. Η καθυστέρηση αυτή σύμφωνα με κάποιους άλλους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει συνεδριάσει ακόμη η αρμόδια επιτροπή της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, η οποία συγκεντρώνεται μια φορά το μήνα.

Ο ΖΝΤΟΒΤΣ, πάντως, είναι ενοχλημένος καθώς σε αντίθεση με τους προηγούμενους τρεις αγώνες στο παιχνίδι με τους "κίτρινους" οι διαιτητές ακολουθώντας το γράμμα του νόμου δεν του επέτρεψαν σχεδόν ποτέ να είναι όρθιος και να δίνει οδηγίες στους παίκτες, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές. Οι "κυανόλευκοι" υποστηρίζουν ότι οι προπονητές άλλων ομάδων κοουτσάρουν χωρίς κανένα πρόβλημα και χρησιμοποίησαν σαν παράδειγμα και τον Αντρέα Ματζόν, τον τεχνικό του Άρη, ο οποίος, πάντως, έχει στα χέρια του ένα έγγραφο του ΣΕΠΚ που του δίνει την άδεια γι αυτό.