Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΤΡΙΤΗ 22/12

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΤΑΣ (GROUNDHOG DAY)

(MEGA, 23.50)

Η "Μέρα της Μαρμότας" αποτελεί την πιο μεγάλη χρονικής διάρκειας ημέρα στην ιστορία του κωμικού κινηματογράφου. Στη μικρή πόλη της Πενσιλβάνια, διεξάγεται το καθιερωμένο ετήσιο φεστιβάλ της "Μέρας της Μαρμότας". Στην πόλη καταφθάνει και το τηλεοπτικό συνεργείο ενός καναλιού για να καλύψει το γεγονός. Ανάμεσα στα μέλη του είναι και ο Φιλ Κόνορς, ο οποίος φαίνεται ότι ζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του.

Ο Φιλ θα ζήσει πολλές φορές την ημέρα της άφιξής του, μπορεί να βιώνει τα ίδια ακριβώς γεγονότα, αλλά και να κυριαρχεί κατά κάποιο τρόπο πάνω στην εξέλιξή τους. Η σκηνοθεσία είναι του Χάρολντ Ράμις με τους Μπιλ Μάρεϊ και Άντι Μακ Ντάουελ στους βασικούς ρόλους.

Αξιολόγηση: (((

ΕΠΙΚΔΙΝΔΥΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ (GUNCRAZY)

(ΕΤ3, 01.00)

Η Ντριου Μπάριμορ, σε γνώριμο ρόλο, είναι η πρωταγωνίστρια αυτής της αμερικάνικης περιπέτειας, σε σκηνοθεσία Τάμρα Ντέιβις. Η Ανίτα είναι ένα μοναχικό γυμνασιοκόριτσο, που όλοι την κοροϊδεύουν στο σχολείο. Όταν μια εργασία στο σχολείο απαιτεί την επικοινωνία των μαθητών με φίλους διά αλληλογραφίας, η Ανίτα αποφασίζει να γράψει σ' ένα φυλακισμένο. ..

Αξιολόγηση: (

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΓΓΕΛΟΥΣ (I WANTED TO SEE ANGELS)

(ΝΕΤ, 00.30)

Ο Σεργκέι Μποντρόφ, που σκηνοθέτησε το φιλμ, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους σκηνοθέτες και το έργο αυτό προβλήθηκε στους "Νέους Ορίζοντες" του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Όλα ξεκινούν όταν ένας πρώην παλαιστής που δουλεύει για τη ρωσική μαφία, παίρνει διαταγή να βρει έναν παλιό του φίλο και να του πάρει πίσω τα χρήματα που έχει κλέψει η να τον σκοτώσει. Όταν τον βρίσκει του δίνει μια διορία για να βρει το απαιτούμενο ποσό. ..

Αξιολόγηση: (((