Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Νέες προσφορές για ορισμένους ελληνικούς προορισμούς, αλλά και για το σύνολο σχεδόν του διεθνούς δικτύου, ανακοίνωσαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Συγκεκριμένα, η προσφορά, η οποία ισχύει για ταξίδια που θα γίνουν έως και τις 31 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, περιλαμβάνει μειωμένο ναύλο 42 ευρώ ανά σκέλος ή 84 ευρώ με επιστροφή για τις πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Χίο, Μυτιλήνη Κω, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά. Επίσης υπάρχουν ναύλοι 65 ευρώ ανά σκέλος και 130 ευρώ με επιστροφή για τις απευθείας συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και τη Μυτιλήνη. Ταυτόχρονα παραμένει σε ισχύ ο νεανικός / φοιτητικός ναύλος για τους νέους 17 έως 24 ετών, στην τιμή των 40 ευρώ (80 με επιστροφή) για τους περισσότερους προορισμούς του εσωτερικού.

Σε ό,τι αφορά το δίκτυο του εξωτερικού, ναύλοι προσφοράς διατίθενται τόσο για την οικονομική όσο και για τη διακεκριμένη θέση, ενώ το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον τόπο αναχώρησης αλλά και προορισμού. Για παράδειγμα, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ναύλοι με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία κοστίζουν 120 ευρώ με επιστροφή, ενώ για Λονδίνο 140 - 145 ευρώ με επιστροφή. Επίσης 145 ευρώ κοστίζει το ταξίδι με επιστροφή για Γενεύη, Άμστερνταμ, Βιέννη, Μαδρίτη, Παρίσι και Μάντσεστερ.

Προσφορές υπάρχουν και στο διηπειρωτικό δίκτυο, καθώς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ταξίδι για Νέα Υόρκη με επιστροφή κοστίζει στην οικονομική θέση 349 ευρώ και για Μόντρεαλ και Τορόντο 490 ευρώ.