Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-πληροφορία

( παοκ: ο μαυροκεφαλιδησ, ο σουλησ, ρετζιας και η επομενη μερα :: 15/3/2006 21:41:07) 

Ο Τάκης Πανελούδης μίλησε για το σήμερα και το αύριο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, Ο ΣΟΥΛΗΣ, ΡΕΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Πανελούδης επί παντός

Για θέματα που απασχολούν το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί χθες ο Τάκης Πανελούδης. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ τόνισε πως δεν πρόκειται να πωληθεί ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ έδωσε και ένα στίγμα για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Αναφορικά με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε: "Δεν πωλείται από τον ΠΑΟΚ. Με τον παίκτη έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις για ένα νέο 3ετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Είχαμε κρούσεις το τελευταίο διάστημα από σημαντικές ομάδες τόσο της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πιστεύω ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα" ενώ για τον Ξανθόπουλο: "Αν ξέρουμε ότι δεν τον θέλει η ομάδα του το καλοκαίρι και ευνοήσουν οι συνθήκες, τότε θα μιλήσουμε".

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Ο Μαρκόπουλος δεν έχει συμβόλαιο όπως δεν είχε και ο Μπάνε που εξοφλήθηκε κανονικά. Ο Μαρκόπουλος ήρθε στον ΠΑΟΚ για να δουλέψει και για να φανεί μια δουλειά χρειάζεται τουλάχιστον τρία χρόνια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου".

ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ της τρέχουσας σεζόν: "Είμαστε κοντά σε άλλες 2-3 χορηγίες από τις οποίες η μία είναι κρατική (Λαϊκό λαχείο) και οι υπόλοιπες από τον ιδιωτικό τομέα. Συζητήσεις και επαφές γίνονται συνέχεια, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά αλλά και για του χρόνου".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα, ο Πανελούδης τονίζει: "Με την Marfin έχουν γίνει συζητήσεις και θα συνεχιστούν προκειμένου να έχει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν επιτευχθεί αυτό, η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά" ενώ για ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα μετέχει η ομάδα: "Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τις σχέσεις που θα έχουν η FIBA με την ULEB. Με τα δεδομένα πάντως που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, εμείς θέλουμε να αγωνιστούμε στο ULEB Cup και σκεφτόμαστε και για πιο πάνω".

ΤΕΛΟΣ, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρθηκε και στον Ευθύμη Ρεντζιά: "Είναι ένας έμπειρος πλέον παίκτης και θα είναι χαρά να βρεθεί μια χρυσή τομή για να έρθει και γιατί όχι να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Από τον άλλο μήνα που λογικά θα ξέρουμε σε ποια οικονομικά δεδομένα θα κινηθούμε, θα αρχίσουν οι διεργασίες για την επόμενη σεζόν στην οποία το τελευταίο σκαλοπάτι για μας θα είναι η 4η θέση".