Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοκκινομαυρα :: 8/1/2006 19:21:44) 

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ 40 φορέματα σε 20 μέρες!

Ποια είναι η θέση της Βίβλου στον παγκόσμιο πολιτισμό;

Η ΑΠΟΦΑΣΗ πάρθηκε εδώ και καιρό, αλλά θα υλοποιηθεί σήμερα, στο γήπεδο του Απόλλωνα. Έχει εφιάλτες ότι αλλάζει φορέματα και ότι δίνει συνεντεύξεις. Όποιο μουσείο κι αν επισκεφτούμε στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και σ' όλο τον κόσμο, θα διαπιστώσουμε ότι πολλοί ζωγράφοι και γλύπτες έχουν εμπνευστεί από τις ιστορίες και τα πρόσωπα της Βίβλου. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών» θα τιμήσει τον Στέλιο Ηλιάδη για την προσφορά του στην ομάδα. Όταν όμως ξυπνάει ιδρωμένη η Ρενέ Ζελβέγκερ ανακαλύπτει ότι και η πραγματικότητά της δεν διαφέρει και πολύ. Το ίδιο ισχύει και για άλλα είδη τέχνης: τη λογοτεχνία, τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο. Ο Θεσσαλονικιός μέσος αγωνίσθηκε επί τρία χρόνια στους «κοκκινόμαυρους» (52 συμμετοχές και 3 γκολ) και το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε από τη διοίκηση στον ΠΑΟΚ. Διότι τα Όσκαρ κόποις κτώνται. Η μεγάλη επίδραση της Βίβλου στην τέχνη συνεχίζεται και στις μέρες μας.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα για την αυριανή αναμέτρηση με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Και το μάρκετινγκ επιβάλλει στη Ρενέ να τρέχει από στούντιο σε στούντιο για να μιλά για τον εαυτό της και αλλάζει δύο συνολάκια την ημέρα. Πράγματι, δύσκολα μπορεί να βρεθεί κείμενο που εμπνέει τόσο βαθιά και τόσους πολλούς καλλιτέχνες σε όλη την υφήλιο*!

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος αντιπροσωπεία των συνδέσμων προέβη σε διάφορες ενέργειες, ώστε ν' αφυπνίσει τους φιλάθλους της ομάδας που απέχουν εδώ και καιρό από το γήπεδο.

Αποτέλεσμα;

Εκτός από την τέχνη και τα μνημεία πολιτισμού η Βίβλος έχει επηρεάσει και την καθημερινή ζωή και συμπεριφορά των ανθρώπων, κυρίως των χριστιανών: τις γιορτές και τα έθιμά τους, το πώς πιστεύουν και λατρεύουν το Θεό, πώς αντιμετωπίζουν το συνάνθρωπό τους και τον κόσμο, πώς φέρονται στις απλές αλλά και στις κρίσιμες στιγμές της ζωής τους κ.ά. Αν θα υπάρξει αποτέλεσμα θα φανεί σήμερα το βράδυ από την προσέλευση του κόσμου αν και οι παίκτες είναι αισιόδοξοι…

Σαράντα φορέματα σε τρεις εβδομάδες, καθώς είναι από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα των μίντια εν όψει της απονομής των χρυσών αγαλματιδίων.

Δίκαια, λοιπόν, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η Βίβλος βρίσκεται στο κέντρο του πολιτισμού και της ζωής των ανθρώπων στη διάρκεια όλων των αιώνων μετά τη Γέννηση του Χριστού.

ΣΤΟ ΟΡΙΟ των κίτρινων καρτών βρίσκονται τρεις παίκτες του Απόλλωνα.

«Αρρωσταίνω πλέον όταν μιλάω για τον εαυτό μου.

Αυτό ισχύει για τους λαούς της Ευρώπης αλλά και όλων των χριστιανικών χωρών του κόσμου.

Στους Ιωάννου, Κλέιτον και Μουράφσκι θα γίνουν συστάσεις από τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη για να προσέξουν να μην δεχθούν άσκοπη κάρτα και απουσιάσουν από το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Βαρέθηκα», φέρεται να δηλώνει, αλλά παρ' όλ' αυτα συνεχίζει.

Έτσι, η Αγία Γραφή μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνον κοινή πολιτιστική τους κληρονομιά αλλά και πηγή του πολιτισμού τους.

Άλλωστε αποτελούν τον κεντρικό άξονα της «κοκκινόμαυρης» ομάδας και χρειάζονται στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Διότι ξέρει πως απέναντί της για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου βραβείου Α' γυναικείου ρόλου βρίσκεται όχι μόνον η Νικόλ Κίντμαν, που έχει κερδίσει το κοινό με την ερμηνεία της, αλλά και ως πονεμένη ζωντοχήρα, αλλά και η Τζουλιάν Μουρ, η Ντάιαν Λέιν και η γοητευτική, αν και αουτσάιντερ, Σάλμα Χάγιεκ.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι όποιος θέλει να κατανοήσει τη θρησκεία, τον πολιτισμό και την ιστορία της πατρίδας του, αλλά και πολλών χωρών του κόσμου, χρειάζεται να γνωρίσει το συναρπαστικό* κόσμο της Αγίας Γραφής.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά ο Αμπονσά θα τεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Οπότε ακόμα κι αν δεν κερδίσει τον πόλεμο των Όσκαρ, θα έχει κερδίσει εκείνον των εντυπώσεων…

Το όνομα «Βίβλος» προέρχεται από το όνομα μιας πόλης στα παράλια της Φοινίκης. Στη «Βύβλο» (όπως την έγραφαν οι αρχαίοι) γινόταν τόσο εκτεταμένη επεξεργασία και εμπόριο του παπύρου, ώστε το όνομα της πόλης κατέληξε να σημαίνει στα ελληνικά «βιβλίο» και η λέξη «Βίβλος» να σημαίνει το «βιβλίο των βιβλίων», δηλαδή την Αγία Γραφή.

Ο Γκανέζος αμυντικός αγωνίσθηκε στο Δικέφαλο για τρία χρόνια (55 συμμετοχές και 2 γκολ) και το καλοκαίρι του 2003 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο μοναδικό. Η τέχνη και η φιλολογία εξαρτώνται απ' αυτό. Χωρίς αυτό η Δύση δεν θα ήταν ό,τι είναι. Nτάνιελ Ροπς

Ακολούθησε το σύντομο πέρασμά του από το Αιγάλεω και πριν από λίγους μήνες υπέγραψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ της διαμάχης ανάμεσα στον Νίκο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση του Απόλλωνα συνεχίζεται. Το νέο επεισόδιο παίζεται αύριο με την εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο έμπειρος αμυντικός για «μείωση της προσωπικότητάς του». Ο λόγος που οι δύο πλευρές έφτασαν στα άκρα δεν έγινε γνωστός, αλλά όλα ξεκίνησαν πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τον αποκλεισμό του Παπαδόπουλου από την αποστολή.