Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( υπεγραψε ο εμερσον στην αεκ και ερχεται με καπετανο :: 24/1/2006 21:03:59) 

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΜΕΡΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΟ Απιστίες και αμαρτίες

Οπτικά μέσα

Μίλησε για τίτλο

Νόμιζε ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της. Μία συνηθισμένη περιφερειακή συσκευή που λειτουργεί με οπτικές μεθόδους, δηλαδή με ακτίνες laser, είναι ο οδηγός CD-ROM (CD-ROM drive).

Να παλέψει με τους νέους του συμπαίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υποσχέθηκε ο Έμερσον (φωτογραφία), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών με την ΑΕΚ.

Και ότι με τη φήμη, τα κάλλη, τα λεφτά της και το χρυσό αγαλματάκι του θείου Όσκαρ στο σκρίνιο θα μπορούσε να τον κρατήσει. Ο οδηγός αυτός διαβάζει οπτικούς δίσκους (CD) με δεδομένα ή μουσική.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αθηναϊκής ομάδας πέρασε χθες το πρωί με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και λίγο αργότερα μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Όμως η Τζούλια Ρόμπερτς λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Οι δίσκοι CD-ROM έχουν χωρητικότητα 650 MB ή 74 λεπτά μουσικής.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου.

Ή μάλλον, στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς τη γνώση για τον άστατο χαρακτήρα τού εδώ και μόλις οκτώ μήνες συζύγου της, του κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ.

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν, οι οδηγοί CD-ROM είχαν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων της τάξης των KB/s και χρόνους προσπέλασης πάνω από 200 ms. Εκτιμώ πολύ την ΑΕΚ.

Ο οποίος φαίνεται ότι δεν εκτιμά πια τα χαρίσματα της καλλιπλοκάμου Τζούλιας και αποφάσισε να αρχίσει να ρίχνει ματιές λίγο πιο δίπλα.

Σήμερα έχουμε οδηγούς 32 ή και 40 φορές πιο γρήγορους, με χρόνους προσπέλασης που είναι συγκρίσιμοι με σκληρούς δίσκους και ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων αρκετά MB/s. Είναι μια μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή μου.

Και πιο συγκεκριμένα στη νεαρή ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ, τη συμπρωταγωνίστρια της γυναίκας του στην ταινία «Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα».

Όλα σχεδόν τα προγράμματα διανέμονται από τις εταιρείες λογισμικού σε δίσκους CD-ROM, οι οποίοι χωρούν συνήθως όλα τα αρχεία του προγράμματος - ενώ θα χρειάζονταν πολλές δισκέτες για την ίδια δουλειά.

Θέλω να τη βοηθήσω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα και στην Ξάνθη. Όταν η σταρ άκουσε τις πρώτες φήμες, έγινε έξαλλη.

Οι οδηγοί CD-ROM μπορούν μόνο να διαβάσουν από τους δίσκους, αλλά υπάρχουν και οδηγοί εγγραφής και ανάγνωσης (CD-R).

Είμαστε στη δεύτερη θέση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ. Και όταν, λίγο αργότερα, είδε τον αγαπημένο της με την πέτρα του σκανδάλου σε φάσεις που δεν της καλάρεσαν, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε…

Με τον περιορισμό βέβαια ότι κάθε CD-ROM μπορεί να εγγραφεί μόνο μία φορά, οι οδηγοί αυτοί δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγράψουν CD με μουσική, να κρατούν εφεδρικά αντίγραφα των αρχείων τους ή να μοιράζονται αρχεία μεγάλου μεγέθους.

Η μικρή όμως διαφορά από την κορυφή, μας δίνει την ευκαιρία να παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο". Η Κίρστεν όμως ζήτησε συγγνώμη από την Τζούλια και της εξήγησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά η 34χρονη ισχυρή κυρία του Χόλιγουντ δεν «τα μασάει» κάτι τέτοια.

Μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι οι δίσκοι DVD (Digital Versatile Disk), οι οποίοι είναι επίσης μόνο ανάγνωσης.

Ο ΕΜΕΡΣΟΝ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή και ο Παντελής Καπετάνος, αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.

Εκεί που έλεγε να ξεχάσει τις απιστίες του με τη χορεύτρια Ρόζαλι Ρανγκ, λίγες μόλις ημέρες πριν από τον γάμο τους (άκουσον, άκουσον…) και να πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει και ένα παιδί μαζί του, φαίνεται να αλλάζει σχέδια και να θέλει να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Οι δίσκοι αυτοί έχουν χωρητικότητες που φθάνουν τα 17 GB, και έτσι είναι κατάλληλοι για ήχο υψηλής ποιότητας, ταινίες μεγάλης διάρκειας κλπ.

Ο τελευταίος έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει στο Καυταντζόγλειο με μοναδικό προωθημένο τον Λυμπερόπουλο (Σοάρες, Σέζαρ στις πτέρυγες).

Διότι, όπως λένε εκείνοι που την ξέρουν καλά, «άμα πεισμώσει είναι ικανή να τα τινάξει όλα στον αέρα»…

Δ.ΤΥΧ.