Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Άρθρα :: Σύντομη είδηση

( δεν άντεξε τον κόσμο των μαστροπών 20χρονη ) 

Δεν άντεξε τον κόσμο των μαστροπών 20χρονη ΠΙΤ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

10.2. Χαρακτηριστικά των υποπρογραμμάτων

Τα κυκλώματα, που προωθούν νεαρά κορίτσια στην πορνεία, για μία ακόμη φορά "χτύπησαν", με αποτέλεσμα μία 20χρονη να μην αντέξει το καθημερινό… βάσανο στο οποίο την υπέβαλαν και να δώσει τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Ροκ ιστορίες… παιδεραστίας

Ο χωρισμός ενός προγράμματος σε υποπρογράμματα προϋποθέτει την ανάλυση του αρχικού προβλήματος σε μικρότερα υποπροβλήματα, τα οποία να μπορούν να αντιμετωπισθούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Πρόκειται για την Ιρίνα Λ., 20 χρόνων, από τη Λευκορωσία, που διέμενε σε διαμέρισμα μαζί με άλλες τέσσερις συμπατριώτισσές της.

ΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Η ανάλυση όμως αυτή δεν είναι πάντα εύκολη και όπως ισχύει γενικά στον προγραμματισμό, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για την επιτυχή ανάλυση.

Στις 4.30 χθες τα ξημερώματα, οι φίλες της βρήκαν την 20χρονη κοπέλα κρεμασμένη από το καζανάκι του μπάνιου. Σε νέες σοβαρές περιπέτειες έμπλεξε ο Πιτ Τάουνσεντ, κιθαρίστας των θρυλικών Who, καθώς κατηγορείται για παιδεραστία.

Η δυσκολία δε αυξάνεται όσο πιο μεγάλο και πιο σύνθετο είναι το πρόβλημα.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας που εξέτασε το πτώμα ανέφερε ότι η αλλοδαπή κρεμάστηκε με το καλτσόν της, στις τέσσερις τα ξημερώματα. Τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας βρέθηκαν έπειτα από έρευνες του FBI στη βάση δεδομένων των επισκεπτών ενός site με παιδική πορνογραφία.

Η σωστή εφαρμογή του τμηματικού προγραμματισμού απαιτεί μελέτη στην ανάλυση του προβλήματος, εμπειρία στον προγραμματισμό, ταλέντο και φυσικά γνώσεις.

Σήμερα, αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τα άτομα που κρατούσαν τις πέντε αλλοδαπές στο διαμέρισμα και τις εξέδιδαν σε πελάτες έναντι αμοιβής.

Η λίστα με τα 7.300 βρετανικά ονόματα παραδόθηκε πέρυσι την άνοιξη στη Σκότλαντ Γιαρντ για περαιτέρω έρευνες. Υπάρχουν πάντως τρεις ιδιότητες που πρέπει να διακρίνουν τα υποπρογράμματα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς την κατεύθυνση τα άτομα που εμπλέκονται στα κυκλώματα να απειλούν και να εκβιάζουν τα νεαρά κορίτσια για να τους υπακούουν τυφλά.

Οι 1.300 από αυτούς έχουν ήδη συλληφθεί με την κατηγορία της παιδεραστίας.

- Κάθε υποπρόγραμμα έχει μόνο μία είσοδο και μία έξοδο.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στο διαμέρισμα βρέθηκαν πέντε πλαστά διαβατήρια και μία ατζέντα με πολλά τηλέφωνα.

Ο Τάουνσεντ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες για παιδεραστία και αποκαλύπτει ότι όταν ήταν μικρός έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στην πραγματικότητα κάθε υποπρόγραμμα ενεργοποιείται με την είσοδο σε αυτό που γίνεται πάντοτε από την αρχή του, εκτελεί ορισμένες ενέργειες, και απενεργοποιείται με την έξοδο από αυτό που γίνεται πάντοτε από το τέλος του.

"Δεν είμαι παιδεραστής.

- Κάθε υποπρόγραμμα πρέπει να είναι ανεξάρτητο από τα άλλα.

Εδώ και επτά χρόνια, γράφω την αυτοβιογραφία των παιδικών μου χρόνων.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε υποπρόγραμμα μπορεί να σχεδιαστεί, να αναπτυχθεί και να συντηρηθεί αυτόνομα χωρίς να επηρεαστούν άλλα υποπρογράμματα.

Πιστεύω ότι κακοποιήθηκα σεξουαλικά μεταξύ πέντε και εξίμισι χρόνων από τη γιαγιά μου, που ήταν ψυχικά ασθενής.

Στην πράξη βέβαια η απόλυτη ανεξαρτησία είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι συνέβη, αλλά δυσάρεστες σκιές του συμβάντος εμφανίζονται κατά καιρούς στη δημιουργική μου δουλειά, κυρίως στη ροκ όπερα "Tommy"".

- Κάθε υποπρόγραμμα πρέπει να μην είναι πολύ μεγάλο.

Στο έργο του "Tommy", που έγινε ταινία το '75, πρωταγωνιστής ήταν ένα παιδί που εγκαταλείπεται από τους γονείς του και κακοποιείται από ένα μέθυσο θείο.

Η έννοια του μεγάλου προγράμματος είναι υποκειμενική, αλλά πρέπει κάθε υποπρόγραμμα να είναι τόσο, ώστε να είναι εύκολα κατανοητό για να μπορεί να ελέγχεται.

Ο κιθαρίστας των Who ισχυρίζεται ότι η επίσκεψή του στο παράνομο site έγινε για λόγους έρευνας για την αυτοβιογραφία του.

Γενικά κάθε υποπρόγραμμα πρέπει να εκτελεί μόνο μία λειτουργία.

Και αυτό που τον "έσπρωξε" να μπει ήταν η αυτοκτονία μίας φίλης του, λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη μικρή.

Αν εκτελεί περισσότερες λειτουργίες, τότε συνήθως μπορεί και πρέπει να διασπαστεί σε ακόμη μικρότερα υποπρογράμματα.

"Χρησιμοποίησα την πιστωτική μου κάρτα για να μπω στο site που διαφήμιζε παιδικό πορνό. Το έκανα μόνο και μόνο για να δω τι περιείχε. Μίλησαν με ένα φίλο δικηγόρο και του είπα τι είχα δει. Έχω έρθει σε επαφή με τη Σκότλαντ Γιαρντ για να τους πω τι έκανα. Αλλά κανείς αστυνομικός δεν με έχει πλησιάσει".

Στην ανακοίνωσή του ο Τάουνσεντ λέει ότι ασχολείται εδώ και χρόνια με δραστηριότητες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα σεξουαλικής κακοποίησης, ναρκωτικών, αλκοολισμού, αλλά και κακοποίησης στην Τσετσενία και στο Κόσοβο, θέματα που αναφέρονται στο δικό του site. Ακόμα, έχει εμφανιστεί σε αρκετές συναυλίες τα έσοδα των οποίων προορίζονται για μία φιλανθρωπική οργάνωση στις ΗΠΑ που βοηθάει νέους. Η αυτοβιογραφία του αναμένεται να εκδοθεί πριν από το τέλος του χρόνου.