Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Φοβερό.

Απάντηση για την οριστική παύση ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

Στην Ελλάδα καταμεσής του χειμώνος χιόνισε…

Δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς τού υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών περί οριστικής παύσης του για το αδίκημα της υπεξαίρεσης ο εφοριακός κ. Καλλίνικος Νικολακόπουλος.

ΑΣΚΗΣΗ

* Για να καταλαμβάνει το θέμα το ήμισυ του χρόνου των τηλεοπτικών δελτίων, προφανώς το γεγονός ότι στην κορύφωση της κακοκαιρίας η θερμοκρασία στην Αθήνα θα πέσει στους -2 βαθμούς αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους! Το όνομά του είχε περιληφθεί σε λίστα 95 εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων που ενέχονται σε υποθέσεις διαφθοράς, την οποία είχε δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας.

Μια επιχείρηση κατά την παραγωγή 500 μηχανημάτων έχει τα παρακάτω κόστη: Πρώτη ύλη 1500, Ημερομίσθια 200, Μεταφορικά 100, μισθοί 400, καύσιμα 200, ενοίκιο αποθήκης 100, αποσβέσεις 500, ασφάλιστρα 500.

Πόσο πρέπει να γελάνε μαζί μας οι Ρώσοι… Με επιστολή του προς την εφημερίδα, ο κ. Νικολακόπουλος υποστηρίζει ότι ουδέποτε καταδικάστηκε από ποινικό δικαστήριο για υπεξαίρεση, το οποίο είναι αρμόδιο να κρίνει τέτοιες υποθέσεις, και πως η αποδιδόμενη σε αυτόν υπεξαίρεση είναι απόλυτα αναληθής και ανακριβής.

Αν η επιχείρηση διπλασιάσει την παραγωγή της, τότε το μεταβλητό κόστος αυξάνεται κατά 120%. * Ο κ. Φούρλας συνέστησε στους πολίτες να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.

Αναφέρει ότι με την απόφαση 1480/4-9-2002 του Δευτεροβάθμιου Υπηρεσιακού Πειθαρχικού Συμβουλίου τού επεβλήθη η ποινή της οριστικής παύσης για παράβαση καθήκοντος και ανάξια υπαλλήλου συμπεριφορά, απόφασης κατά της οποίας έχει ασκήσει προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δεν έχει επιδικασθεί ακόμη.

Πόσο στοιχίζει το κάθε μηχάνημα και στις δύο περιπτώσεις; Τελικά αυτός είναι που θα προκαλέσει τη μόνη "φυσική" καταστροφή… στους εμπόρους.

* Διότι χθες, πρώτη ημέρα των εκπτώσεων, τα μόνα προϊόντα που πουλήθηκαν ήταν φτυάρια αποχιονισμού και… γάλατα εβαπορέ.

* Διότι οι αστοί στη χώρα μας φοβούνται να πατήσουν το χιόνι, μην τυχόν τους φύγει καμία θηλιά από το καλτσόν.

* Αμ οι άλλοι; Κυριακάτικα δύο υπουργοί συγκάλεσαν έκτακτες συσκέψεις, για να αντιμετωπιστεί η θεομηνία (η οποία πλήττει την Ανατολική Τουρκία). Τι άλλο θα κάνουν, για να δείξουν την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού!

* Ειδικά ο Γιώργος Βουλγαράκης καλόν θα ήταν να δηλώνει παρών, όταν αλωνίζουν τη χώρα Ρώσοι εγκληματίες και Βρετανοί πράκτορες. Γιατί το χιόνι θα δυσκολευτεί να το… συλλάβει.

* Η αλήθεια είναι ότι ενόψει ανασχηματισμού ήταν έτοιμος για λήψη έκτακτων μέτρων κατά της κακοκαιρίας ακόμη και ο… υπουργός Τουρισμού.

* Ξέρω γιατί η κυβέρνηση υπερβάλλει τόσο με τα μέτρα κατά της κακοκαιρίας. Φοβάται μήπως το ΠΑΣΟΚ υποκλέψει την παλιά δική της τακτική και στην πρώτη αναποδιά φωνάξει ο Γιώργος… "δεν υπάρχει κράτος".

* Καλά που χιόνισε και είδε ο Άρης μια άσπρη μέρα. Γιατί, αν δεν κέρδιζε τον Εργοτέλη, το "τρένο" της Β' Εθνικής θα ήταν σαν το τραμ της Αθήνας. Έχει καλό όνομα, αλλά δεν το χρησιμοποιεί κανείς.