Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο 92' η καστορια ισοφαρισε σε 2-2 τον θρασυβουλο :: 1/2/2006 21:08:30) 

Προσπάθεια του Μυρωνίδη υπό την πίεση του Παπαθανασίου.

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΣΤΟ 92' Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 2-2 ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ

"Animation. Το κινούμενο σχέδιο"

Ποτέ μη λες ποτέ

Βιβλίο γύρω από την τέχνη του κινούμενου σχεδίου με αναφορά στις διάφορες εθνικές σχολές, παρουσίαση των τεχνικών και ειδικό κεφάλαιο για τις νεότερες εξελίξεις μετά την εισαγωγή των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τι κι αν ο Θρασύβουλος κρατούσε τη νίκη μέχρι το 92! Η Καστοριά βρήκε τον τρόπο να φθάσει στην ισοφάριση (2-2) και να στερήσει από την αθηναϊκή ομάδα το υπερπολύτιμο τρίποντο, που βάσει απόδοσης και ευκαιριών δεν δικαιούταν

Αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση του "Κινούμενου σχεδίου" του 1974.

επιμέλεια: ΠΑΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Περιλαμβάνει φωτογραφίες, σχέδιο και φιλμογραφία που καλύπτει την περίοδο 1891-1981 (εκδόσεις Καστανιώτη, στη σειρά Κινηματογράφος, Αθήνα 1985, σελ. 216 με το εικονογραφικό υλικό εκτός κειμένου).

Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, κυνήγησαν τη νίκη, που δεν χαμογέλασε σε κανέναν. Η Καστοριά προηγήθηκε στο 9' με σουτ του Ζουρούδη (1-0), αλλά το προβάδισμα της δεν κράτησε για πολύ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 12' μετά από προσωπική ενέργεια του Γιαννακίδη (1-1). Στο 32' ο Ζουρούδης δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Ράπτη, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο α' μέρος. ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ της επανάληψης ο Θρασύβουλος έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Έτσι στο 55' ο Θ. Αγγος με σουτ πλάσαρε τον Πεΐκοβιτς πετυχαίνοντας το 1-2. Η Καστοριά βελτιώθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο κι αφού στο 82' ο Σουλτανίδης και στο 84' ο Ζουρούδης απέτυχαν να σκοράρουν, στο 92' ο Κισκαμπάνης με πέναλτι (σπρώξιμο Προβίδα από Αϊβαλιώτη) πέτυχε την ισοφάριση (2-2). Ικανοποιημένος από την εξέλιξη του ματς στο φινάλε έδειξε ο Τζόκο Χατζιέφσκι: ''Τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα μας κόστισαν, είχαμε ευκαιρίες, όμως όπως πήγε το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι''. Αντίθετα, ο Σάββας Παντελίδης τα είχε με τον διαιτητή. ''Νιώθουμε αδικημένοι από την εξέλιξη, ο διαιτητής εφηύρε πέναλτι από τον ουρανό '', είπε.

Διαιτήτευσε ο Κούλιας (Θεσπρωτίας).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Πεΐκοβιτς, Κισκαμπάνης, Μυρωνίδης (58' Χατζής), Ζουρούδης, Μάνος (84' Γέλισιτς), Γιόσιτς, Σουλτανίδης, Ντα Σίλβα (72' Προβίδας), Χάβος, Νικολαΐδης, Λούκας. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ράπτης, Κουτσοκώστας, Τσβετάνοφ, Σύρος, Παπαθανασίου, Θ. Άγγος, Εθυμίου, Χαλιμούρδας, Γιαννακίδης (75' Αϊβαλιώτης), Αθανασιάδης (85' Κ. Άγγος), Ροντρίγκεζ (60' Αλ Τζάχερ).