Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τενις :: 16/1/2006 20:44:12) 

ΤΕΝΙΣ Δρόμοι

Εργασία στην τάξη

Η ώρα της Λένας

ΡΟΥΣΣΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

1. Ποιους επικρίνει σκληρά ο προφήτης και γιατί;

Στη μάχη του Αυστραλιανού όπεν ρίχνεται σήμερα η Λένα Δανιηλίδου.

Ο πρόεδρος Μπους…

Να επισημάνετε και να εξηγήσετε τις μεταφορές που χρησιμοποιεί στα λόγια του.

Η Θεσσαλονικιά τενίστρια, που σημείωσε πτώση τριών θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον βρίσκεται στο νούμερο 99, θα αντιμετωπίσει την Ελβετή Πάτι Σνάιντερ (νούμερο 8) με στόχο να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του γκραν σλαμ.

… δεν έκανε καλή δουλειά, δεν τα κατάφερε να πουλήσει καλά αυτόν τον πόλεμο στους συμπατριώτες του, δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε την κομμώτριά του ούτε το σαρδόνιο γέλιο του μπροστά στον φακό. 2. Μπορείτε ως σύγχρονοι άνθρωποι να καταλάβετε γιατί ο Ωσηέ πολεμάει τόσο πολύ την ειδωλολατρία;

Χθες, πάντως, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς η Βένους Γουίλιαμς (νούμερο 10 στον κόσμο) ηττήθηκε από τη Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρονκόβα με 6-2, 0-6, 7-9, ενώ η Έλενα Ντεμεντίεβα (νούμερο 9) αποκλείστηκε από τη Γερμανίδα Γιούλια Σρουφ (νούμερο 80) με 7-5, 6-2.

Όταν έρθει η στιγμή της αλήθειας, ο αμερικανικός λαός θα καταλάβει πως ο πρόεδρός του του πούλησε «γουρούνι στο σακί» και θα αρχίσει να βάζει τα σωστά ερωτήματα. Θυμηθείτε και όσα γράψατε στην εργασία σας στο μάθημα 10.

Καλό ξεκίνημα έκανε ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής, που στον πρώτο γύρο νίκησε τον Αμερικανό Τζάστιν Γκίμελστομπ με 3-0 σετ (7-6. 7-5, 6-0).

Πού τελειώνει αυτός ο πόλεμος; 3. Υπογραμμίστε στις προφητείες του τις φράσεις που περιγράφουν τους κακούς όρους ζωής του λαού.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Δεν κατάφεραν να διακριθούν οι Ηλίας και Διονύσης Ηλιάδης στο τουρνουά "Jigoro Kano" της Ιαπωνίας.

Δεν χρειάζεται…

Τι φαίνεται πως ξέχασαν οι Ισραηλίτες;

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας ηττήθηκε από τον Λευκορώσο Ίχαρ Μάκαραου, ενώ ο Διονύσης έχασε από τον Γεωργιανό Τσικιρίντζε.

… να απαντήσει ο πρόεδρος Μπους.

4. Εξηγήστε γιατί η απομάκρυνση από τον αληθινό Θεό είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των σχέσεων των ανθρώπων;

Σύμφωνα προπονητή και πατέρα τους, Νίκο Ηλιάδη, η αιτία για την κακή εμφάνιση ήταν το τζετ λαγκ, που εξουθένωσε τους αθλητές.

Έχει ήδη απαντήσει πριν από αυτόν ο Αριέλ Σαρόν, που έχει σημαδέψει το Ιράν, τη Συρία και τη Λιβύη πάνω στον χάρτη του:

Θυμηθείτε από πού πήγαζαν και πού στηρίζονταν οι νόμοι των Ισραηλιτών (μάθημα 13).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στο Σεράγεβο βρίσκεται από χθες η Εθνική ανδρών, που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007.

«Υπάρχουν ανεύθυνα κράτη που πρέπει να τα αφοπλίσουμε γιατί έχουν όπλα μαζικής καταστροφής.

5. Τι προλέγει ο Ωσηέ για το μέλλον;

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκόραν Πέρκοβατς:

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις απειλές και ύστερα τη Βόρεια Κορέα.

Υπογραμμίστε τις σχετικές φράσεις στις προφητείες του.

"Το άγχος το έχουν οι αντίπαλοί μας.

Μια επιτυχημένη αμερικανική κίνηση στο Ιράκ θα χρησιμεύσει ως υπόδειγμα και θα κάνει ευκολότερη την επίτευξη αυτών των στόχων».

6. Ποιο είναι για τον προφήτη το σπουδαιότερο κριτήριο της αληθινής ζωής και της πραγματικής σχέσης με το Θεό;

Εμείς πάμε για να κερδίσουμε".

Αυτά είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τις προάλλες σε Αμερικανούς γερουσιαστές και συμφώνησε μαζί του και ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Τζον Μπόλτον.

Πώς θεραπεύονται όλες οι κακές πλευρές της ζωής;

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Το νέο μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει η Φεράρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006, δοκίμασε χθες ο Μίκαελ Σουμάχερ στην πίστα δοκιμών του Φιοράνο.

«Η αμερικανική δράση είναι ζωτικής σημασίας», είπε ο Σαρόν.

7. Με ποιες εικόνες περιγράφει ο Ωσηέ τη σχέση του Θεού με το λαό του;

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε ικανοποιημένος από τις εκκινήσεις του νέου μονοθέσιου.

Το ερώτημα είναι για ποιον.

Τι σκέψεις και συναισθήματα για τη σχέση Θεού - ανθρώπων σας προκαλούν οι εικόνες αγάπης που χρησιμοποιεί ο προφήτης;

Είναι βέβαιο…

… πως αυτός ο πόλεμος εξυπηρετεί τα αμερικανικά ζωτικά συμφέροντα; Ο πρόεδρος Μπους λέει πως το Ιράκ «απειλεί τους γείτονές του», επισημαίνει ο συντηρητικός Αμερικανός αρθρογράφος Τζάστιν Ραϊμόντο, αλλά μόνο ένας από αυτούς τους γείτονες θέλει πόλεμο: το Ισραήλ. Ποιον ωφελούν, λοιπόν, αυτοί οι ατέλειωτοι πόλεμοι σε μια περιοχή που δεν έχει τίποτα ζωτικό για την Αμερική εκτός από το πετρέλαιο, που και αυτό οι Άραβες πρέπει να το πουλήσουν στην Αμερική για να επιβιώσουν; Ποιον ωφελεί ένας πόλεμος των πολιτισμών ανάμεσα στη Δύση και το Ισλάμ; Απάντηση: ένα κράτος, έναν ηγέτη, ένα κόμμα. Το Ισραήλ, τον Σαρόν, το Λικούντ. Ο πόλεμος που πολεμούν οι Αμερικανοί στο Ιράκ δεν είναι για να προστατέψει την Αμερική από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά για να κάνει πιο ασφαλές το περιβάλλον του Ισραήλ. Όταν πια οι Αμερικανοί θα θάψουν τους νεκρούς τους, λέει ο Ραϊμόντο, ας βάλουν αυτή την επιγραφή στην ταφόπλακά τους: «Πέθαναν για τον Αριέλ Σαρόν».

Πότε θα τελειώσει…

… αυτός ο πόλεμος; Ο πρόεδρος Μπους είπε πως τα αμερικανικά στρατεύματα θα μείνουν στο Ιράκ «όσο χρειαστεί, ούτε μέρα παραπάνω» και έκανε τον αμερικανικό λαό να πιστέψει πως θα πάνε εκεί, θα πιάσουν τον Σαντάμ και θα επιστρέψουν θριαμβευτικά στην πατρίδα. Η αλήθεια, όπως την παραδέχτηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού στρατηγός Έρικ Σινσέκι, είναι πως πρόκειται για μια εμπλοκή με ανοιχτή ημερομηνία λήξεως κατά την οποία «εκατοντάδες χιλιάδες» στρατιώτες θα σταθμεύουν στο Ιράκ επ' αόριστον. Και έχει δίκιο, αφού αυτός ο πόλεμος δεν θα αργήσει να εξαπλωθεί σε όλη τη Μεση Ανατολή.