Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πληρωμες χθες στην παε :: 1/3/2006 20:37:30) 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ

Ανακεφαλαίωση

Πήγαν… ταμείο

Το κακό έχει γίνει, θα έρθει και το χειρότερο;

Η χρονοδρομολόγηση σε ένα ΑΣ αποφασίζει ποια διεργασία θα χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή την ΚΜΕ.

Το… χρώμα του χρήματος είδαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ

Συνήθως σε ένα ΑΣ υπάρχει ο μακροχρόνιος χρονοδρομολογητής, ο οποίος επιλέγει μια ομάδα διεργασιών για να εκτελεστούν ταυτόχρονα, και ο βραχυχρόνιος χρονοδρομολογητής που επιλέγει μια συγκεκριμένη διεργασία και της αναθέτει την ΚΜΕ.

Καταβλήθηκαν δόσεις συμβολαίων για το μήνα Νοέμβριο, καθώς και ο μισθός του Ιανουαρίου. Σε κοινή γραμμή φαίνεται πως κινούνται πλέον οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όσον αφορά τις εκτιμήσεις τους για τις επιπτώσεις του πολέμου.

Ανάμεσα σε αυτούς τους δυο μπορεί να παρεμβληθεί και ο μεσοχρόνιος χρονοδρομολογητής.

Καταβλήθηκαν παράλληλα 130.000 ευρώ σε ΙΚΑ και εφορία (η ΠΑΕ είναι συνεπής στο διακανονισμό που έχει επιτύχει με τις δύο υπηρεσίες), ενώ τοποθετήθηκαν 100.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Τσέζαρι Κουχάρσκι.

Όλοι παραδέχονται πως οι οικονομίες θα δεχθούν αρνητικές επιδράσεις, αλλά αποφεύγουν τη δραματοποίηση της κατάστασης.

Μια διεργασία μπορεί να εκτελείται στην ΚΜΕ ή να περιμένει για κάποια λειτουργία Ε/Ε.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κώστα Οικονομίδη με τον Εστέμπαν Ερέρα και τον εκπρόσωπό του. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι σε μεγάλο βαθμό το κακό έχει ήδη γίνει, αφού η εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των επιχειρήσεων έχει κλονισθεί εδώ και μήνες.

Οι χρονοδρομολογητές πρέπει να εξασφαλίζουν ότι θα υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις διεργασίες που απαιτούν πολύχρονο ΚΜΕ και εκείνες που απαιτούν πολύ χρόνο Ε/Ε έτσι ώστε το σύστημα να έχει καλή απόδοση και χρησιμοποίηση τόσο της ΚΜΕ όσο και των συσκευών Ε/Ε.

Η ΠΑΕ θα του προτείνει την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας, με καλύτερους οικονομικά όρους. Αυτό που απομένει να δούμε δεν μπορεί να είναι και πολύ χειρότερο, υπαινίσσονται.

Ερωτήσεις

Μέχρι αύριο οι άνθρωποι του Ηρακλή περιμένουν την απάντηση του Μπάμπη Περπερίδη στην πρόταση που του έχει γίνει για υπογραφή τριετούς συμβολαίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και το δυσμενέστερο από τα σενάρια που παρουσίασε χθες η Κομισιόν προβλέπει υποχώρηση του ρυθμού ανάπτυξης στην ευρωζώνη μόνο κατά 0,34% του ΑΕΠ και επιβάρυνση του πληθωρισμού κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

- Ποιο είναι το έργο του χρονοδρομολογητή σε ένα ΛΣ;

ΣΗΜΕΡΑ είναι η σειρά του Σάκη Πρίττα να τοποθετηθεί, μέσω συνέντευξης Τύπου, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Ηρακλή. Εξελίξεις, δηλαδή, που είναι μεν δυσμενείς, αλλά σίγουρα δεν φέρνουν τον κατακλυσμό.

Νομίζεις ότι είναι σημαντικό;

Θα μιλήσει στη 1 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της Μίκρας και θα κληθεί να αναφερθεί στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2009.

Η οικονομία είναι σε μεγάλο βαθμό κλίμα και αυτό εξηγεί, ίσως, την κοινή γραμμή για ψυχραιμία.

- Πόσα και ποια επίπεδα χρονοδρομολόγησης υπάρχουν;

Όμως, εμείς οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι τα σενάρια δεν είναι παρά σενάρια, που βασίζονται σε αρκετά αβέβαιες προϋποθέσεις.

Είναι όλα τους απαραίτητα;

Γι' αυτό καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί όταν τα διαβάζουμε.

- Τι είναι η «έκρηξη ΚΜΕ»; Πόσες εκρήξεις ΚΜΕ μπορεί να έχει μία διεργασία;