Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( θεμα χρονου και του γαλανοπουλου :: 12/1/2006 22:11:35) 

Κοντά σε συμφωνία με τον Γαλανόπουλο βρίσκεται ο Απόλλων.

«Καλείται να προσέλθει…»

Ανακεφαλαίωση

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Καλείται να προσέλθει ο μάρτυρας…». Για να σχεδιάσουμε ένα σύστημα κύριας μνήμης για ένα συγκεκριμένο επεξεργαστή από δεδομένους τύπους ψηφίδων, πρώτα καταρτίζουμε το Χάρτη Διευθύνσεων.

Υπέγραψε ο Κελπέκης

Η προσφώνηση του προέδρου Μιχ. Μαργαρίτη (που θα επαναληφθεί τουλάχιστον 600 φορές στη δίκη) θα ακουστεί σήμερα για πρώτη φορά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Από το χάρτη αυτό βρίσκουμε τον τρόπο σύνδεσης των ψηφίδων με τις γραμμές διευθύνσεων και δεδομένων της ΚΜΕ.

Ο Χρήστος Κελπέκης που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Για τη σημερινή συνεδρίαση έχουν κληθεί 14 μάρτυρες και θα είναι μεγάλη επιτυχία της έδρας εάν καταθέσουν όλοι… Αν θέλουμε να επιταχύνουμε τις προσπελάσεις σε γειτονικές θέσεις μνήμης, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της διαφύλλωσης της μνήμης, που κατανέμει γειτονικές θέσεις μνήμης σε διαφορετικές ψηφίδες, ώστε να είναι όλες διαθέσιμες με μια ανάγνωση.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ''κοκκινόμαυρους'' για 1,5 χρόνο.

Και η τρίτη εβδομάδα της διαδικασίας, πάντως, ξεκινά με ενστάσεις και αιτήματα της υπεράσπισης, αυτή τη φορά για αφαίρεση από τη δικογραφία των προανακριτικών καταθέσεων και ομολογιών. Ερωτήσεις

Από την άλλη διαδικαστικό είναι το θέμα της απόκτησης του Άρη Γαλανόπουλου, που είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Ηλία Δαμήλο στην Καλαμάτα και -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και απομένουν κάποια διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το δικαστήριο αναμένεται να παραμείνει σταθερό στη γραμμή των «γρήγορων ρυθμών» που χάραξε την περασμένη Παρασκευή… - Τι παριστάνουν οι διαστάσεις μιας ψηφίδας μνήμης;

Στα υπόλοιπα μέτωπα, δυσκολεύει η προοπτική απόκτησης του Μελίσση, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου Άιλντον, που έχει κάνει προσφυγή στην Παναχαϊκή και περιμένει να μείνει ελεύθερος.

- Πώς καταρτίζουμε το χάρτη διευθύνσεων για ένα σύστημα μνήμης;

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά φέτος δεν έφεραν γούρι οι μπλε φανέλες με τις οποίες αγωνίστηκαν οι παίκτες του Απόλλωνα, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας με το ίδιο σκορ (1-2).

- Ποια είναι η λειτουργία της επιλογής ψηφίδας;

Η πρώτη φορά ήταν με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

- Τι είναι η διαφύλλωση μνήμης;

ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ και οι μουρμούρες.

- Τι επιτυγχάνουμε με τη διαφύλλωση μνήμης;

Μία ομάδα ολιγάριθμων οπαδών του Απόλλωνα τα έβαλαν με τη διοίκηση της ομάδας για την άσχημη εικόνα της ομάδας.

ΠΟΛΛΟΙ επώνυμοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν χθες το γήπεδο της Καλαμαριάς. Μεταξύ αυτών ο Κώστας Ορφανός, που παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Νίκο Καραγεωργίου, ενώ πολύ κοντά τους βρέθηκαν οι Βασίλης Τραϊανόπουλος, Γιάννης Βαλαώρας και Γιάννης Γκαλίτσιος που είχαν πολλά να θυμηθούν από τις ένδοξες κόντρες του παρελθόντος. Ο τελευταίος είχε και έναν επιπλέον λόγο να πάει στο γήπεδο, αφού ο γιος του Γιώργος αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ΑΕΛ.