Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απο τον οφη στον ιωνικο :: 12/1/2006 20:48:14) 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΙΧΜΕΣ

Μάθημα 4.3 Οργάνωση και Σχεδίαση Μνήμης

Συμφωνία με Τριανταφύλλου

Ζητείται… μαγική συνταγή

Σκοπός του μαθήματος

Παίκτης του Ιωνικού θεωρείται ο Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ

Σκοπός του μαθήματος αυτού είναι να παρουσιάσει τους τρόπους σχεδίασης ενός συστήματος κύριας μνήμης. Ο 26χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Κανελλάκη και σήμερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Ξέρετε τι κατάλαβα εγώ η πτωχή απ' όλο αυτό το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των ΑΕΙ και των ΤΕΙ; "Η επιλογή μας έχει να κάνει τόσο με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες και τον χαρακτήρα του Τριανταφύλλου, αλλά και με την ηλικία του, η οποία είναι μέσα στα στάνταρντ που έχουμε θέσει για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Ιωνικού", είπε ο Χρήστος Κανελλάκης, ενώ ο Τριανταφύλλου τόνισε:

Ότι ο υπουργός θεωρεί - έστω κι αν δεν το ομολογεί - πως, στην ουσία, τα ελληνικά πτυχία δεν αξίζουν στην Ευρώπη ούτε μια δραχμή και πως ψάχνει εναγωνίως μέσα από το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση τη μαγική συνταγή.

"Είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου".

Κανένα ελληνικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν θα μπορεί στο μέλλον με άλλα Ευρωπαϊκά να συνεργαστεί και άρα το πτυχίο που δίνει να αναγνωριστεί, αν προηγουμένως δεν έχει αξιολογηθεί και δεν έχει βαθμολογηθεί.

Στον Εθνικό Πειραιά παραχωρήθηκε δανεικός, για έξι μήνες, ο νεαρός μέσος Δημήτρης Καραδέμητρος.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί και νομίζει ότι θα το πετύχει προωθώντας το εν λόγω νομοσχέδιο στη Βουλή.

ΟΦΗ: Δεκαπέντε τελικοί, όσοι και οι αγώνες του β' γύρου, περιμένουν τους Κρητικούς σύμφωνα με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Καλαμαριά, είπε:

Φιλότιμη προσπάθεια, αλλά φοβούμαι ότι εκ των προτέρων έχει καταδικαστεί, αν κρίνω τουλάχιστον από το πολύπλοκο και… μπουρδουκλωτικόν της όλης διαδικασίας και από τον τρόπο που το Εθνικό Συμβούλιο Αξιολόγησης προβλέπεται να συγκροτηθεί.

"Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε.

Εκτός του ότι πρυτάνεις και πρόεδροι ΤΕΙ θα αξιολογούν εαυτούς, εκείνο που με «στέλνει» είναι η εκπροσώπηση του φοιτητή και του σπουδαστή!

Τα λόγια είναι φτώχεια.

Ξαναζωντάνεψαν προσφάτως η ΕΦΕΕ και η ΕΣΕΕ και δεν το έχουμε αντιληφθεί εμείς οι κοινοί θνητοί;

Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι χωρίς γυρισμό".

Γιατί το τελευταίο που θυμάμαι, ήταν ότι από το υπουργείο Παιδείας έψαχναν τις Ενώσεις και δεν έβρισκαν διεύθυνση, ούτε για να τους στείλουμε επιστολή!

Τη Δευτέρα αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση των Κρητικών ο 25χρονος Ούγγρος, Ταμάς Χαϊνάλ.

Όσο για το «κυνήγι» των… ιπτάμενων πανεπιστημιακών, όχι μόνο των ΑΕΙ και των ΤΕΙ που βρίσκονται εκτός, αλλά κυρίως αυτών που βρίσκονται εντός… Αθηνών, δεν νομίζω ότι κανέναν πλέον συγκινεί, γιατί πρόκειται για ένα τροπάριο που τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια το έχουμε βαρεθεί.

Για να καταλάβετε, όσοι έχουν παιδιά σε ΤΕΙ και ΑΕΙ παίζουν τυχερά παιχνίδια ποντάροντας στις φορές που ο καθηγητής θα εμφανιστεί!

Το καταλαβαίνω, θέλεις ο έρμος ν' ανεβάσεις τον πήχη, να τεντώσεις το μέτρο, αλλά με τέτοιο κατασκεύασμα που πας ρε… Καραπέτρο…