Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ν. αναστοπουλος :: 19/3/2006 18:51:56) 

Ν. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΛΤΑ

ΑΣΚΗΣΗ

Μία κακή μέρα

Είπαν "ναι" στην Ευρώπη

Δίνεται ο πίνακας:

Απολύτως περιγραφικός ήταν στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος (φωτογραφία) μετά το παιχνίδι:

Υποστηρικτές της ένταξης πανηγυρίζουν

Προϊόν – 0 – 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 Συνολικό κόστος – 100 – 150 – 190 – 220 – 260 – 320 – 400 – 500 - 620 "Από την αρχή φάνηκε ότι δεν θα ήταν καλή μέρα για μας. Το 53,6% των 300.000 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων της Μάλτας ψήφισαν υπέρ της ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έναντι 46,4% που ψήφισαν εναντίον.

Να σχεδιαστεί η καμπύλη προσφοράς και να υπολογιστεί η ελαστικότητα προσφοράς από τον τρίτο στον πέμπτο συνδυασμό.

Είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές, ένα χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Η διαφορά ανάμεσα στο ναι και το όχι ήταν λίγο περισσότερες από 19.000 ψήφοι. Έτσι είναι η μπάλα όμως, άλλες φορές θα μπει στα δίχτυα και άλλες όχι.

Η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ήταν μαζική, καθώς έφτασε το 91%.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε μέσα στο στόχο, προχωράμε και εύκολα ή δύσκολα θα τον πετύχουμε στο τέλος.

Σύμφωνα με τον συντηρητικό πρωθυπουργό Έντι Φενέκ Αντάμι, οι Μαλτέζοι έλαβαν μια απόφαση που τους εξασφαλίζει ένα σταθερό μέλλον στην Ευρώπη.

Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή που είναι το ίδιο δύσκολο.

Η Μάλτα είναι η πρώτη από τις δέκα χώρες που είναι υποψήφιες για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία λαμβάνει θέση με δημοψήφισμα.

H Καλαμάτα είχε πολύ πάθος.

Ιστορική επιλογή χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, ενώ ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ μίλησε για "επιτυχημένη αρχή" για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στις άλλες υποψήφιες χώρες.

Αν είχε την ίδια εικόνα και στα άλλα παιχνίδια θα ήταν πολύ ψηλότερα". Ο τεχνικός του Άρη αποδοκιμάστηκε από Καλαματιανούς φιλάθλους, αλλά όπως δήλωσε "αν μένουν στις ύβρεις δεν πειράζει, μ' αρέσουν αυτά"!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ πλευρά ο Στράτος Βουτσακέλης από την πλευρά του ήταν ικανοποιημένος: "Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η Β' εθνική είναι λίγη για τον Άρη και η Α' εθνική φτωχότερη χωρίς αυτόν. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε, στο πέναλτι ήμασταν τυχεροί, αλλά και ικανοί αφού απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών".

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Χωρίς Νεμπεγλέρα

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη κάκωση λεκάνης, αλλά θα παίξει το Σάββατο στην Πάτρα, αφού η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Σε ίωση οφείλεται η αντικατάσταση του Σπύρου Γόγολου. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσει τον αγώνα της Πάτρας. Επιστρέφει στη θέση του ο Ρόναλντ Γκαρσία που εξέτισε την ποινή του. Χθες οι "κίτρινοι" είχαν ρεπό και οι προπονήσεις επαναρχίζουν σήμερα. Ο Μάριο Κάσερες, ακολουθεί πρόγραμμα ενίσχυσης της φυσικής του κατάστασης για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι μάχιμος. Τις πιθανότητές του να προλάβει τον αγώνα θα εξαντλήσει και ο Φερνάντο Σανχούρχο.