Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα χρηματα θα γλιτωσει η παε απο τις προσαυξησεις με τη ρυθμιση ορφανου :: 10/1/2006 19:50:13) 

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημώδης λογοτεχνία

Ο μύθος των 2.000.000 ευρώ

Αποστολή στη Σιένα

Το 10ο αιώνα εμφανίζονται και τα πρώτα ακριτικά τραγούδια που αναφέρονται στους αγώνες των ακριτών κατά των Αράβων και σηματοδοτούν την αρχή της νεοελληνικής δημοτικής ποίησης.

Το πρωτοσέλιδο της "Μ sports" στις 5 Νοεμβρίου, φιλοξένησε ένα θέμα για τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής με τον τίτλο "Ο μύθος των προσαυξήσεων".

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΕΤΑΚΗΣ

Εκείνο το διάστημα οι Σπανουδάκης και Παπαζαφειρίου κατηγόρησαν τον Χούλη για την επιλογή του να μην βάλει τα χρέη προς το δημόσιο στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Στην ωραιότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας, τη Σιένα, ταξιδεύει σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός. "Αν πλήρωνε 380.000 ευρώ και έμπαινε στη ρύθμιση Ορφανού, η ΠΑΕ θα γλίτωνε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ευρώ από τις προσαυξήσεις", είχε δηλώσει ο Σπανουδάκης στην ΕΤ 3. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πάρει μαζί του και τους Μπιούφορντ, Καλαϊτζή.

Η "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" στα λεγόμενά του ήρθε από τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για το συγκεκριμένο θέμα, του προϊσταμένου της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Πρωτογερόπουλου:

Προπονήθηκαν χθες, αλλά αναμένεται να αγωνιστούν αύριο στο (κατάμεστο) γήπεδο της ιταλικής ομάδας.

"Η ΠΑΕ θα μπορούσε να γλιτώσει προσαυξήσεις 600-700 χιλιάδων ευρώ, αν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει σε μετρητά περίπου 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μπιούφορντ ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και ο διεθνής πλέι μέικερ ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο πόδι στο οποίο είχε τραυματιστεί και τον έχει κρατήσει 15 ημέρες εκτός δράσης.

Το 20% του συνολικού χρέους (750.000 ευρώ) και την προκαταβολή (380.000 ευρώ) για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ο Παναθηναϊκός την έχει ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές εφέτος για την Ευρωλίγκα, αφού προκρίθηκε στη β' φάση αγωνιζόμενη στον όμιλο των πρωταθλητών Ευρώπης. Με τη ρύθμιση που επέλεξε ο κ. Χούλης, πληρώνει προσαύξηση 0,75% σε κάθε δόση, την οποία θα γλίτωνε αν επέλεγε τη ρύθμιση των 120 δόσεων». Στην Ιταλία οι "πράσινοι" είχαν γνωρίσει τη δεύτερη ήττα τους στη διοργάνωση με 77-69, ενώ στα Πατήσια πήραν ρεβάνς με 64-56.

ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ υπολογισμούς, το επιπλέον ποσό δεν ξεπερνάει συνολικά τις 300.000 ευρώ".

Τότε η Σιένα δεν είχε ακόμη αποκτήσει τον Μιχάλη Κακιούζη, που έχει ανεβάσει σημαντικά το επίπεδό της.

Οι Σπανουδάκης και Παπαζαφειρίου επέμεναν στα λεγόμενά τους, αρνούμενοι να αποδεχτούν τα λεγόμενα του Πρωτογερόπουλου.

Η συνεργασία του με τον Μιρσάντ Τουρκσάν είναι εξαιρετική και συχνά αποτελεί θέμα ανάλυσης στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε χθες στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, όπου διαπίστωσε και ο ίδιος ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως ο ίδιος τα υπολόγιζε. Οι "πράσινοι" θεωρούν ότι ο βασικότερος αντίπαλος στην προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης (που οδηγεί στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης) είναι η αυριανή αντίπαλος της ομάδας τους. Η διαδικασία υπαγωγής των χρεών στη ρύθμιση Ορφανού μόνο απλή δεν είναι (αυτή τη στιγμή απαιτείται προκαταβολή 587.000 ευρώ), ενώ τα χρήματα από τις προσαυξήσεις που γλιτώνει η ΠΑΕ δεν ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Μόλις το 15% των χρημάτων που υπολόγιζε όσο ήταν εκτός διοίκησης.

Δ.ΒΛ.