Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γ' εθνικη :: 5/2/2006 21:54:50) 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Νέο σχέδιο προβλέπει παλαιστινιακό κράτος

2.4 ΡΥΘΜΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ

Χέρι-χέρι Ικαροι-Φλόγα

Ένα σχέδιο για την ειρήνευση της Μέσης Ανατολής, που έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προβλέπει την ίδρυση ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους μέσα σε ένα χρόνο. Στην αρχή του κεφαλαίου αυτού, ορίσαμε τη στιγμιαία ταχύτητα ενός κινητού τη χρονική στιγμή [pic] ως το όριο [pic].

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για την Γ' εθνική.

Αλλά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή πριν αναλάβει δράση εναντίον του Ιράκ. Το όριο αυτό το λέμε και ρυθμό μεταβολής της τετμημένης S του κινητού ως προς το χρόνο t τη χρονική στιγμή [pic].

Α' Όμιλος: Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΕ Λάρισας 56-61, Μαντουλίδης-Κεραυνός Ωραιοκάστρου 87-66, Γαλαξίας Άδενδρου-Φίλιππος Βέροιας 89-76, Καστοριά-Γουμένισσα 61-55, Αιγινιακός-Μελίκη 99-68, Ε.Α. Λάρισας-Αριστοτέλης Φλώρινας 84-68, Αρχέλαος-Τιτάνες Παλαμά 87-78.

Σε μία επτασέλιδη εκδοχή του σχεδίου, που συντάχθηκε τον Δεκέμβριο, διατυπώνεται μια σειρά αιτημάτων, τόσο προς τους Ισραηλινούς όσο και προς τους Παλαιστινίους.

Γενικά,

Βαθμολογία: Γουμένισσα 28, Αιγινιακός 28, ΑΕΛ 26, Απόλλων Καλ. 25, Γαλαξίας Αδ. 24, Αρχέλαος 23, Καστοριά 23, ΕΑΛ 22, Μαντουλίδης 22, Φίλιππος Β. 21, Τιτάνες Παλαμά 20, Μελίκη 19, Κεραυνός Ωρ. 18, Αριστοτέλης Φλ. 16.

Η διαδικασία προβλέπεται να κορυφωθεί έπειτα από έξι μήνες με μια διεθνή διάσκεψη που θα θέσει τα θεμέλια ενός προσωρινού παλαιστινιακού κράτους.

ΟΡΙΣΜΟΣ

Β' Όμιλος: ΒΑΟ-Μακαμπή 49-85, Αίας Ευόσμου-Αχιλλέας Τριανδρίας 86-78, Ίκαροι Σερρών-Ορφέας Σουρωτής 78-74, Στρατώνι-Μέγας Αλέξανδρος 82-76, Ηρακλής Καβάλας-Αναγέννηση Φλόγα 51-82, Νικήτη-Πανσερραϊκός 70-50.

Αντίθετα από προηγούμενες ειρηνευτικές προσπάθειες, το σχέδιο αυτό καλεί για τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους πολύ πριν επιλυθούν δύσκολα ζητήματα, όπως η επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων, τα οποία είχαν οδηγήσει σε ναυάγιο προηγούμενες πρωτοβουλίες.

Αν δύο μεταβλητά μεγέθη [pic] συνδέονται με τη σχέση [pic], όταν f είναι μια συνάρτηση παραγωγίσιμη στο [pic], τότε ονομάζουμε ρυθμό μεταβολής του y ως προς το x στο σημείο [pic] την παράγωγο [pic].

Ρεπό: Αρίων Ξάνθης

Το σχέδιο, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση, είναι έργο του αποκαλούμενου Κουαρτέτου - ΗΠΑ, Ε.Ε., Ρωσία και ΟΗΕ -, αλλά δεν έχει κερδίσει την πλήρη υποστήριξη ούτε του Ισραήλ ούτε των Παλαιστινίων.

Για παράδειγμα, ο ρυθμός μεταβολής της ταχύτητας υ ως προς το χρόνο t τη χρονική στιγμή [pic]είναι η παράγωγος [pic], της ταχύτητας υ ως προς το χρόνο t τη χρονική στιγμή [pic].

Βαθμολογία: Ικαροι Σερρών 28, Αναγέννηση-Φλόγα 28, Αίας Ευόσμου 27, Μακαμπή 26, Στρατώνι 24, Μ. Αλέξανδρος 24, Ηρακλής Καβάλας 23, Νικήτη 22, ΒΑΟ 21, Ορφέας Σουρ. 21, Αχιλλέας Τρ. 21, Αρίων Ξάνθης 19, Πανσερραϊκός 16.

Ευρωπαίοι και Άραβες ηγέτες ζητούν από τον πρόεδρο Μπους να επαναφέρει στο προσκήνιο το Μεσανατολικό ανακοινώνοντας τον «οδικό χάρτη» προς την ειρήνη και δηλώνοντας πως τον υποστηρίζει.

Η παράγωγος [pic] λέγεται επιτάχυνση του κινητού τη χρονική στιγμή [pic] και συμβολίζεται με [pic].

Ωστόσο ο Λευκός Οίκος εξακολουθεί να συζητάει αν θα προχωρήσει στην ανακοίνωση μιας πρωτοβουλίας για το Μεσανατολικό ενώ θα προχωρεί ταυτόχρονα στην οδό του πολέμου με το Ιράκ.

Είναι δηλαδή [pic].

Άλλωστε Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πως το σχέδιο του Δεκεμβρίου δεν είναι η τελική εκδοχή και πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Στην οικονομία, το κόστος παραγωγής Κ, η είσπραξη Ε και το κέρδος Ρ εκφράζονται συναρτήσει της ποσότητας x του παραγόμενου προϊόντος.

Στο μεταξύ, η βία συνεχίσθηκε και χθες στη Μέση Ανατολή.

Έτσι, η παράγωγος [pic] παριστάνει το ρυθμό μεταβολής του κόστους Κ ως προς την ποσότητα x, όταν [pic] και λέγεται οριακό κόστος στο [pic].

Τρεις Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί από σφαίρες Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας, ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως μέλη της Χαμάς σχεδίαζαν τη δολοφονία του πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν και ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε πως ο στρατός θα εντείνει τις επιθέσεις του εναντίον της Χαμάς.

Ανάλογα, ορίζονται και οι έννοιες οριακή είσπραξη στο [pic] και οριακό κέρδος στο [pic].

Στην Ιερουσαλήμ ανέλαβε χθες καθήκοντα η νέα ισραηλινή κυβέρνηση συνασπισμού «ιεράκων» υπό τον Σαρόν, η οποία φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει να χρησιμοποιεί σκληρά στρατιωτικά μέτρα για την καταστολή της παλαιστινιακής Ιντιφάντα, που διαρκεί ήδη 29 μήνες.