Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Σχεδόν δυόμιση εκατομμύρια τηλεθεατές έμειναν συντονισμένοι για περισσότερες από τέσσερις ώρες στον Alpha λόγω του ντέρμπι σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΑGB.

ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ

Η αναφορά στις αρχές

Συγκεκριμένα το παιχνίδι παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό 1.771.000 άτομα με το κανάλι του Ρέντη να καταγράφει στη διάρκεια του ποσοστό τηλεθέασης 19,2% και μερίδιο 45,1%.

Σούζαν

Για να υπάρχει λαϊκή κυριαρχία απαιτείται διαφάνεια στις ενέργειες της Πολιτείας, ώστε ο κυρίαρχος λαός να γνωρίζει και να κρίνει. ΚΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ του στην πρώτη θέση των προγραμμάτων της Κυριακής ήταν κάτι λίγο πολύ αναμενόμενο, το εντυπωσιακό ήταν η αύξηση του κοινού του σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ

Για το λόγο αυτό το Σύνταγμα προβλέπει την υποχρέωση της Διοίκησης να απαντά στα αιτήματα των πολιτών και να τους παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες. Συγκριτικά λοιπόν με το περσινό ντέρμπι (τον Δεκέμβρη του 2004) το προχθεσινό παρακολούθησαν επιπλέον 70.000 άτομα!

ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ και τη "βλέπω" διαρκώς μπροστά μου.

Σε αντίθετη περίπτωση το Σύνταγμα προβλέπει την επιβολή προστίμου στα διοικητικά όργανα και αποζημίωση του πολίτη.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ τη λήξη του αγώνα ο Alpha διατήρησε σημαντικό κομμάτι τηλεθεατών στην συχνότητα του με την εκπομπή "Παίξτε Μπάλα", την οποία και παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό 765.000 τηλεθεατές (8%-16,6%) κατατάσσοντας την στη τρίτη θέση των μετρήσεων. Κάτω από μια αντιηλιακή ομπρέλα με φόντο την Κυανή Ακτή των Καννών. Το δικαίωμα του πολίτη να ελέγχει και να επηρεάζει την Πολιτεία, ασκείται και με άλλα μέσα (κοινοβουλευτικός έλεγχος, προβολή αιτημάτων πολιτών από τον τύπο και τη ραδιοτηλεόραση).

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ συνεχή εβδομάδα η εκπομπή της ΝΕΤ "Αθλητική Κυριακή" υπερίσχυσε καθαρά της "Δίκης" του ΑΝΤ1, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB.

Λεπτή σαν φιγουρίνι, κομψή σαν Αρμάνι και επιβεβαιωμένη σαν Γυναίκα. Ο πολίτης που θεωρεί ότι αδικείται από τη Διοίκηση μπορεί να καταφύγει στο Συνήγορο του Πολίτη.

To πρόγραμμα του κρατικού καναλιού είδαν κατά μ.ο. 288.000 τηλεθεατές, προχθές το βράδυ, ενώ την ίδια ώρα η εκπομπή του ιδιωτικού καναλιού είχε μέσο όρο 7,2% (έναντι 12,1 της ΝΕΤ) και 167.000 τηλεθεατές.

Πίσω της η θάλασσα και μπροστά της μισό πιάτο πράσινη σαλάτα. Ο Συνήγορος του Πολίτη είναι μια ανεξάρτητη από την Πολιτεία αρχή, που λειτουργεί για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών.

ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ των αναλογιών καλά πήγε και η τηλεθέαση της ΕΤ3 για τον σαββατιάτικο αγώνα Κέρκυρας-Άρη, που είχε πανελλαδικό μ.ο. 7% και στη περιοχή της Θεσσαλονίκης έφτασε μέχρι 21,7%.

Σε μια στιγμή, μετέωρο το πιρούνι, μελαγχολία στο βλέμμα, άπνοια στον αέρα.

φωτ.12.4 Μπορείτε να επισκεφτείτε τον τοπικό Δήμο και να ενημερωθείτε για περιορισμούς στην ανέγερση οικοδομών στην περιοχή σας που αφορούν το πολιτιστικό και το φυσικό περιβάλλον (αρχαιότητες, παράδοση, διατηρητέα, δάση και παραλίες).

Μου λέει:

φωτ.12.5 Λογότυπο Αρχής Προστασίας Δεδομένων. Η αρχή Προσωπικού Χαρακτήρα λειτουργεί από το 1997, με σκοπό την προστασία της ιδιωτικής ζωής του ατόμου στην κοινωνία της πληροφορίας. - Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες από τις ιστοσελίδες της αρχής (www.dpa.gr) και να ενημερώσετε την τάξη.

"Κανείς δεν μας μιλούσε, κανείς δεν τηλεφωνούσε, κανείς δεν μας χαιρετούσε.

φωτ.12.6 Το λογότυπο του Συνήγορου του Πολίτη. Ο Συνήγορος του Πολίτη λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1998. Αποστολή του είναι να μεσολαβεί μεταξύ πολιτών και δημοσίων υπηρεσιών σε θέματα: παραβάσεων της διοίκησης σε βάρος πολιτών. - Μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του Συνήγορου www.synigoros.gr, να αντλήσετε πληροφορίες για τις δραστηριότητές του και να τις παρουσιάσετε στην τάξη.

Ήταν η πιο ανυπόφορη περίοδος της ζωής μου. Κάποια στιγμή σκεφτήκαμε με τον Τιμ να πάρουμε τα παιδιά μας και να μετακομίσουμε στην Ευρώπη. Περικυκλωμένοι από μια αόρατη συνωμοσία, προγραμμένοι από έναν άγραφο Μακαρθισμό. Εύχομαι ποτέ να μη σας συμβεί, γιατί μπορεί να τρελαθείτε". Τη λένε Σούζαν Σαράντον και το έγκλημά της είναι αυτός ο ανελέητος ουμανισμός της. Και αυτό που της ταιριάζει είναι τα λόγια της Βιρτζίνια Γουλφ: Κάποιος ποιητής πρέπει να θυσιαστεί για να αξιολογήσουν οι άλλοι καλύτερα τη Ζωή!