Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εγκανιαστηκε το " σπιτι του ποδοσφαιρου" στη θεσσαλονικη :: 22/1/2006 20:20:22) 

Οι κ.κ. Γιώργος Ορφανός και Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΕΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη. Πίσω τους οι Βίκτωρας Μητρόπουλος και Γιάννης Καρράς.

Ανθρωποφάγες μύγες εν δράσει!

Το Σύνολο [symbol] των Μιγαδικών Αριθμών

ΕΓΚΑΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ " ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Cochliomyia hominivorax. Σκοτώνει το θύμα της, άνθρωπο ή ζώο, μέσα σε πέντε ημέρες

Γνωρίζουμε ότι η δευτεροβάθμια εξίσωση με αρνητική διακρίνουσα δεν έχει λύση στο σύνολο [pic] των πραγματικών αριθμών.

Εγινε η αρχή

«Μύγα που καταβροχθίζει ανθρώπους».

Ειδικότερα η εξίσωση [pic] δεν έχει λύση στο σύνολο [pic] των πραγματικών αριθμών, αφού το τετράγωνο κάθε πραγματικού αριθμού είναι μη αρνητικός αριθμός.

Η δημιουργία των νέων γραφείων της ΕΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη (Ίωνος Δραγούμη 3) είναι γεγονός κι αποτελεί ένα σημαντικό βήμα της διοργανώτριας των πρωταθλημάτων προς την αποκέντρωση, αρκεί να ακολουθήσουν και άλλα.

Με τέτοιο όνομα, ποιος να αμφισβητήσει τις δυνατότητές της!

Για να ξεπεράσουμε την "αδυναμία" αυτή, διευρύνουμε το σύνολο [pic] σε ένα σύνολο [pic], το οποίο να έχει τις ίδιες πράξεις με το [pic], τις ίδιες ιδιότητες των πράξεων αυτών και στο οποίο να υπάρχει μία τουλάχιστον ρίζα της εξίσωσης [pic], δηλαδή ένα στοιχείο [pic], τέτοιο, ώστε [pic].

Θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των ΠΑΕ και ΤΑΠ της Βόρειας Ελλάδας, ενώ εκτός από τις διοικητικές υπηρεσίες, που θα επιλαμβάνονται τα περί των διαδικαστικών και ουσιαστικών θεμάτων των ΠΑΕ και ομάδων, θα εκδικάζονται και πειθαρχικές υποθέσεις.

Κι όμως, αν εξαιρέσει κανείς τα εξογκωμένα πορτοκαλί μάτια της, μοιάζει πολύ με τις κοινές μας μύγες.

Σύμφωνα με τις παραδοχές αυτές το διευρυμένο σύνολο [pic] θα έχει ως στοιχεία: - Όλους τους πραγματικούς αριθμούς - Όλα τα στοιχεία της μορφής [pic], που είναι γινόμενα των στοιχείων του [pic] με το [pic]και - Όλα τα αθροίσματα της μορφής [pic], με [pic] και [pic] πραγματικούς αριθμούς.

Η δημιουργία έδρας πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου αποτελεί την πιο σημαντική κίνηση της ΕΠΑΕ. Αυτή εδώ όμως τρέφεται με «ζωντανό» αίμα.

Τα στοιχεία του [pic] λέγονται μιγαδικοί αριθμοί και το [pic] σύνολο των μιγαδικών αριθμών.

Θα στεγάζεται σε ειδικό χώρο του Καυταντζογλείου σταδίου και θα αποτελεί ανεξάρτητο και αυτόνομο κομμάτι. Όχι νεκρούς ιστούς, όπως άλλα είδη.

Επομένως: Το σύνολο [pic] των μιγαδικών αριθμών είναι ένα υπερσύνολο του συνόλου [pic] των πραγματικών αριθμών, στο οποίο:

ΤΟ ''ΣΠΙΤΙ του Ποδοσφαίρου'', όπως το αποκαλούν στην ΕΠΑΕ εγκαινιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, παρόντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, που τέλεσε και τον καθιερωμένο αγιασμό.

Και αυτό την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη.

- Επεκτείνονται οι πράξεις της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού έτσι, ώστε να έχουν τις ίδιες ιδιότητες όπως και στο [pic], με το μηδέν (0) να είναι το ουδέτερο στοιχείο της πρόσθεσης και το ένα (1) το ουδέτερο στοιχείο του πολλαπλασιασμού,

Ακολούθησε δεξίωση σε χώρο κεντρικού ξενοδοχείου, όπου οι επίσημοι προσκεκλημένοι απηύθυναν χαιρετισμούς.

Σκοτώνει το θύμα της, άνθρωπο ή ζώο, σε πέντε μέρες.

- Υπάρχει ένα στοιχείο i τέτοιο, ώστε [pic],

ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ χαιρετισμό του ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Διονύσης Ψωμιάδης τόνισε πως:

Παραδόξως, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εκτρέφεται.

- Κάθε στοιχείο z του [pic] γράφεται κατά μοναδικό τρόπο με τη μορφή [pic], όπου [pic][pic].

''Σπίτι του ποδοσφαίρου δεν είναι η ΕΠΑΕ, αλλά μόνο η ΕΠΣΜ με τις εγκαταστάσεις της, στη Μίκρα.

Η σύγχρονη cochliomyia hominivorax είναι παιδί του εργαστηρίου.

Η έκφραση [pic] είναι ακριβώς ό,τι λέμε μιγαδικό αριθμό.

Πρέπει όμως να συγχαρώ τον υφυπουργό και την ΕΠΑΕ για την πρωτοβουλία της.

Πατρίδα της, η επαρχία Τσιάπας του Νότιου Μεξικού, όπου βρίσκεται και το μοναδικό στον κόσμο εργοστάσιο παραγωγής της.

Είναι η σύνθεση δύο αριθμών, του πραγματικού [pic] και του [pic], τον οποίο ονομάζουμε φανταστικό αριθμό.

Δείχνει ότι το ποδόσφαιρο επιστρέφει στις ρίζες του, στην επαρχία''.

Μία παραγωγή που μετρά 90 εκατομμύρια μύγες την εβδομάδα και στόχο έχει τον αφανισμό των… ομοίων τους, που απειλούν τα ζώα.

Ο [pic] λέγεται πραγματικό μέρος του [pic] και σημειώνεται [pic], ενώ ο [pic] λέγεται φανταστικό μέρος του [pic] και σημειώνεται [pic].

Και αναφέρθηκε στις συνέπειες του άρθρου 44:

Η ιδέα ανήκει σε Αμερικανούς επιστήμονες, οι οποίοι κατά τη δεκαετία του 1950 αναζητούσαν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να σώσουν την κτηνοτροφία τους από τις φοβερές μύγες.

Επιπλέον, στο [pic] κάθε πραγματικός αριθμός [pic] εκφράζεται ως [pic], ενώ κάθε φανταστικός αριθμός [pic] εκφράζεται ως [pic].

''Η Πολιτεία πρέπει να κάνει κάτι για τους ποδοσφαιριστές που έχασαν τα λεφτά τους.

Με τη μέθοδο της ακτινοβολίας στείρωσαν τις μύγες και στη συνέχεια τις απελευθέρωσαν στη φύση για να συναντήσουν τις ικανές για αναπαραγωγή.

Στη συνέχεια, όταν λέμε ο μιγαδικός [pic], εννοούμε ότι οι [pic] και [pic] είναι πραγματικοί αριθμοί και το γεγονός αυτό δε θα τονίζεται ιδιαίτερα.

Υπάρχουν παίκτες στη Γ' εθνική που πεινάνε.

Οι θηλυκές ζευγαρώνουν μια φορά, έτσι, αν η διαδικασία εκτελεστεί με τις στείρες του εργαστηρίου, δεν θα αναπαραχθούν.

Είναι κρίμα να στερούνται τα χρήματα που δικαιούνται και για τα οποία δούλεψαν''.

Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στην ειδική επεξεργασία που υπέβαλαν τις μύγες για να επιτεθούν στα παράσιτα, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατόρθωσαν ώς το 1982 να εξολοθρεύσουν τη μάστιγα που κατέτρωγε τα ζωντανά.

TΡΙΜΕΛΗΣ θα είναι η σύνθεση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου που τοποθετήθηκε στη Θεσσαλονίκη και θα επιλαμβάνεται των υποθέσεων που αφορούν ΠΑΕ και ΤΑΠ από τον βορειοελλαδικό χώρο.

Υπό αμερικανομεξικανική διοίκηση, το εργοστάσιο στο Μεξικό άρχισε να λειτουργεί το 1976.

Αποτελείται από τακτικούς δικαστές, έναν πρόεδρο πρωτοδικών και δύο πρωτοδίκες.

Οι κανονισμοί ασφαλείας είναι αυστηρότατοι.

Δύο θα είναι τα αναπληρωματικά μέλη με έναν πρόεδρο πρωτοδικών και έναν πρωτοδίκη.

Χιλιάδες μύγες κρατούνται σε μεταλλικά κλουβιά και εκτρέφονται με αίμα σε σκόνη.

Τα τακτικά μέλη είναι: Το κακό είναι ότι γίνονται και ατυχήματα. Χρήστος Νάστας (πρόεδρος πρωτοδικών), Χαράλαμπος Μαυρίδης (πρωτοδίκης), Γεώργιος Ευστρατιάδης (πρωτοδίκης). Τον περασμένο Ιανουάριο, ένα μηχάνημα ραδιενέργειας έπαθε βλάβη, με αποτέλεσμα εκατομμύρια μύγες να διαφύγουν στην ατμόσφαιρα του Μεξικού και του Παναμά. Αναπληρωματικά μέλη: Ο βιολόγος Αλφρέδο Αλβαρες, που εργάζεται στο εργοστάσιο, μίλησε για καταστροφή. Κωνσταντίνος Μπάτζιος (πρόεδρος πρωτοδικών), Απόστολος Ντίτουρας (πρωτοδίκης). Προς το παρόν έχουν διαγνωστεί 50 κρούσματα της ασθένειας σε ζώα του Παναμά και 44 στο Τσιάπας. Στη προχθεσινή εκδήλωση ήταν παρών και ο προϊστάμενος του πρωτοδικείου Ηλίας Γκορέζης «Φαντάζεται κανείς τι θα γινόταν αν κάποιος χρησιμοποιούσε τις μύγες ως βιολογικό όπλο σε μια τρομοκρατική επίθεση», λέει ο Αλβαρες.

Η ΕΝΑΡΞΗ των εργασιών του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου.

«Θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο».

Θα εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο του ''Αλεξανδρείου'' όπου εκτός από την εκδίκαση των υποθέσεων, εκεί θα συντάσσονται τα κατηγορητήρια και θα αποστέλλονται στους αρμοδίους. Θα επιλαμβάνεται υποθέσεων 28 ΠΑΕ και ΤΑΠ από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Η γραμματειακή υποστήριξη θα προέρχεται από την ΕΠΑΕ, ενώ τα ονόματα αυτών θα γίνουν γνωστά προσεχώς.