Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Στην ανακαίνιση του παλαιού ξενοδοχείου της "Sani Beach Hotel" προχωρά η διοίκηση της Σάνη ΑΕ, στο πλαίσιο επένδυσης 5,6 εκατ. ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί την επόμενη διετία.

Γονοκοκκική ουρηθρίτιδα (γονόρροια)

Το επενδυτικό σχέδιο, που έχει υποβληθεί προς ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο, αφορά την ολική ανακαίνιση των δωματίων, την πλήρη ανακατασκευή των μπάνιων και των εξωτερικών όψεων του ξενοδοχείου που από μπετόν μετατρέπονται σε γυαλί.

Η γονόρροια είναι πιο διαδεδομένη από τη σύφιλη.

Στο πλαίσιο του νέου επενδυτικού προγράμματος το "Sani Beach Hotel" θα εξοπλιστεί, μεταξύ άλλων, με τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας στα δωμάτια, CD/DVD player και δορυφορική τηλεόραση στις deluxe σουίτες, καινούργια υφάσματα επιπλώσεων και πλακάκια αντί μοκέτας στα δωμάτια.

Τα συμπτώματά της στους άντρες είναι φλεγμονή στην ουρήθρα (ουρηθρίτιδα) με έκκριση λευκού, παχύρρευστου υγρού με πύον και πόνο κατά την ούρηση.

Επίσης θα αλλάξει το χρώμα του κτιρίου, που από λευκό θα βαφτεί μπεζ.

Αν δε γίνει θεραπεία, η φλεγμονή προχωρεί στον προστάτη και στους όρχεις και μπορεί να προκαλέσει στειρότητα. Την ανακαίνιση του ξενοδοχείου ανέλαβε η εταιρεία AR/Group-Arteco, η οποία προβλέπει πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της θερινής τουριστικής σεζόν του 2007. Στις γυναίκες το βακτήριο προκαλεί επίσης ουρηθρίτιδα και πόνο κατά την ούρηση, καθώς και αυξημένα κολπικά εκκρίματα. Για τη θερινή περίοδο 2006 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην πτέρυγα Α του ξενοδοχείου. Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που είναι ασυμπτωματικοί φορείς, δηλαδή δεν έχουν συμπτώματα και έτσι δε γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί και δεν ακολουθούν την κατάλληλη θεραπεία. Προς το παρόν το πρόγραμμα τρέχει με ίδια κεφάλαια της Σάνη ΑΕ. Στο 15-30% αυτών των περιπτώσεων η μόλυνση προχωρεί στον τράχηλο, στη μήτρα και τελικά στις σάλπιγγες, προκαλώντας στειρότητα. Το 2005 η εταιρεία ολοκλήρωσε επενδυτικό πρόγραμμα 3,6 εκατ. ευρώ στο "Sani Resort".