Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Οικονομική είδηση

( νέα προϊόντα το 2006 :: 8/1/2006 19:33:00) 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στράτος Ανδρεάδης.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ

Ξανακοιτώντας τα μαθήματα του Α΄ κεφαλαίου

AS Company

Άρχισαν τα δύσκολα

Α. Συμβουλευόμενοι τα κείμενα των μαθημάτων 5, 6 και 7 και την παρακάτω λίστα με τα ονόματα φτιάξτε το γενεαλογικό δέντρο των Πατριαρχών.

Νέα προϊόντα το 2006

ΣΙΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Τοποθετείστε δηλαδή κατάλληλα στις πινακίδες τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα ονόματα.

Σε τρεις νέες κατηγορίες προϊόντων εισέρχεται με το νέο έτος η AS Company, διευρύνοντας την γκάμα της με στόχο την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεών της και του μεριδίου της στην ελληνική αγορά.

Έως τώρα είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το δικαστήριο.

Τα ροζ καρτελάκια υποδηλώνουν τις γυναίκες των Πατριαρχών.

Η βορειοελλαδική εταιρεία παιχνιδιών θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της εντός του 2006 ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνίδια προσχολικής ηλικίας και είδη για το καρναβάλι (επώνυμες αποκριάτικες στολές), κατηγορίες στις οποίες δεν είχε δραστηριοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Άντε και τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, που δεν έδειχναν ιδιαίτερα επιθετικοί.

1. Γαδ 2. Αβραάμ 3. Ιακώβ 4. Σάρρα 5. Θάρα 6. Άγαρ 7. Δαν 8. Νεφθαλί 9. Ισαάκ 10. Λεία 11. Ρουβήν 12. Ισσάχαρ 13. Ρεβέκκα 14. Ασήρ 15. Ζαβουλών 16. Ισμαήλ 17. Συμεών 18. Λευί 19. Βενιαμίν 20. Ιούδας 21. Ιωσήφ 22. Ραχήλ 23. Ησαύ

Με την προώθηση και των νέων προϊόντων εκτιμάται ότι ο τζίρος της AS Company θα επιτύχει αύξηση που θα ξεπεράσει το 10% στην τρέχουσα χρήση. Τα δύσκολα μόλις άρχισαν. Β. Στις διηγήσεις των Πατριαρχών κάποιες φορές φάνηκε ότι η Διαθήκη κινδύνευε να μείνει ανεκπλήρωτη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 2005 αποδείχθηκε μία πολύ καλή χρονιά για τα προϊόντα της, με το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο να αποδεικνύονται ιδιαίτερα ικανοποιητικοί.

Με τους συγγενείς των θυμάτων να τους κοιτάζουν στα μάτια και να τους ρωτούν «γιατί;». Αφού τις επισημάνετε εξηγήστε πως ξεπεράστηκε τελικά ο κίνδυνος.

Μάλιστα κατά τη χρήση του 2005 ο κύκλος εργασιών της AS σημείωσε ρεκόρ, ξεπερνώντας το 10% που είχε τεθεί ως στόχος αύξησης των πωλήσεων έναντι του 2004. Τι απάντηση να δώσει στη χήρα του Παναγιώτη Ρουσσέτη, ακόμη και ο λαλίστατος Κουφοντίνας; Γ. Σε ποια σημεία των ιστοριών μας μπορείτε να αναγνωρίσετε τις παρακάτω θεολογικές αλήθειες Σημειώνεται ότι το 2004 ο τζίρος της AS είχε ανέλθει σε 15,33 εκατ. ευρώ. Να της πει ότι με τη δολοφονία ενός μεροκαματιάρη οδηγού η οργάνωση θα συνέβαλε στη βελτίωση της κοινωνίας;

1. Ο Θεός είναι ένας και αποκαλύπτεται στους ανθρώπους. Προς τα τέλη της περασμένης χρονιάς λειτούργησε και το outlet παιχνιδιών για χονδρεμπόρους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Ωραιόκαστρο, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας και στα μικρά καταστήματα. Ή να υποστηρίξει, με το γνωστό πάθος του, ότι το έγκλημα ήταν πολιτικό; 2. Ο Θεός συναντά τους ανθρώπους και τους καλεί να συνεργαστούν μαζί του. Το outlet δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνολικότερης επένδυσης της AS για τη δημιουργία Fun Park στο Ωραιόκαστρο, η οποία όμως έχει καθυστερήσει σημαντικά.

Όπως εκείνο που είχε ως θύμα τον αστυνομικό Χρήστο Μάτη, του οποίου η… αμαρτωλή δραστηριότητα ήταν να φυλάει μια τράπεζα από επίδοξους (επαναστάτες) ληστές!

3. Ο άνθρωπος, όταν εμπιστεύεται το Θεό, ανταποκρίνεται στην κλήση του με συγκεκριμένες πράξεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, βασικός λόγος για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του Fun Park είναι η αλλαγή του σχεδιασμού για τους στεγασμένους και ανοιχτούς χώρους του. 4. Θεός και άνθρωποι συνάπτουν Διαθήκη μέσα στον κόσμο και στην ιστορία. Βάσει των τελευταίων εκτιμήσεών της πάντως το Fun Park θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει στα τέλη του προσεχούς Απριλίου. 5. Οι υποσχέσεις της Διαθήκης είναι δώρο του Θεού για όλη την ανθρωπότητα. 6. Η πίστη στο Θεό είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που για να χτιστεί χρειάζεται αγώνα και προσπάθεια.

Δ. Οι ιστορίες των Πατριαρχών έχουν βασικά θρησκευτικό χαρακτήρα. Μιλούν δηλαδή για τη μοναδική σχέση των πρωταγωνιστών με το Θεό. Μέσα στις περιπέτειες αυτής της σχέσης αναγνωρίσαμε πολλά ανθρώπινα συναισθήματα (κοινά άλλωστε στη ζωή όλων των ανθρώπων). Με τα διπλανά σύμβολα επισημαίνουμε κάποια από αυτά. Διατρέχοντας τα κείμενα αποφασίστε πού θα τοποθετούσατε το καθένα.

Αγάπη-συμπάθεια αξεκαθάριστα συναισθήματα μίσος αγωνία αλληλεγγύη απειλή