Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( σεβασμός στον... άρρωστο :: 16/3/2006 21:34:42) 

ΓΝΩΜΗ

Σεβασμός στον… άρρωστο

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, που τα τελευταία χρόνια απαξιώνεται σιγά - σιγά και όπως εξελίσσονται τα πράγματα, σε λίγο το μόνο που θα θυμίζει ότι είναι μεγάλη ομάδα, θα είναι η φανέλα του. Ο ΠΑΟΚ περνά δύσκολες στιγμές και χρειάζεται άμεσα λύσεις, πριν έρθουν τα χειρότερα. Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζεται, κατρακύλησε στην 8η θέση, κινδυνεύει ακόμη και να χάσει τα κεκτημένα του, την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ο κόσμος έχει χάσει τη… μπάλα, διασπάστηκε σε τετρακόσια κομμάτια, πολλοί δεν ξέρουν και τι ακριβώς θέλουν. Τα απόλυτο χάος.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ δύσκολες στιγμές, απαιτείται απλώς… σεβασμός στον άρρωστο. Απ' όλους…

Η σημερινή ιδιοκτησία, θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και να εξηγήσει σ' αυτούς, που ενδιαφέρονται γι' αυτή την ομάδα, τι ακριβώς έχει σκοπό να κάνει και με ποιες προϋποθέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μεν ανώνυμη εταιρεία, αλλά έχει τις ιδιαιτερότητές του. Δεν είναι μια απλή ανώνυμη εταιρεία, που παράγει… σοκολάτες. Κι αυτό το παράξενο και προφανώς επιζήμιο γαϊτανάκι, που έχει ξεκινήσει, ξεκίνησε ΚΑΙ επειδή η σημερινή ιδιοκτησία, δεν φρόντισε να μας ενημερώσει τι θέλει να κάνει.

Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά γι' αυτή την "ιδιαίτερη" ανώνυμη εταιρεία, θα πρέπει να δείξουν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται και να την προσεγγίσουν με αίσθημα ευθύνης. Όσοι θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους, ας το κάνουν με άλλο τρόπο και αλλού, κι όχι στην πλάτη του "άρρωστου". Κι όσοι έχουν όρεξη να παίξουν σκάκι, να πάνε να παίξουν με τον Κασπάροφ. Κι αυτό δεν αφορά τόσο αυτούς που ενδιαφέρθηκαν μέχρι τώρα, όσο αυτούς, που θα "ενδιαφερθούν" στο μέλλον. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ μέχρι τον Ιούνιο, θα παρελάσει ο μισός επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας κι ενδεχομένως και της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή πασαρέλα.

Σ' αυτήν τη δύσκολη καμπή για τον ΠΑΟΚ, ζητείται απλώς υπευθυνότητα και να συνειδητοποιήσει ο καθένας το δικό του μερτικό, στην μετάλλαξη αυτής της ομάδας. Που από ΠΑΟΚ, κινδυνεύει να γίνει ΠΑΟΚάκι…

Γ.Κ.