Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( τηλεοπτικά και άλλα - καλημέρα, ξημέρωσε νο1 - καλημέρα, ξημέρωσε νο2 - ο φίλος των παιδιών :: 10/3/2006 19:47:57) 

Τηλεοπτικά και άλλα

Ως ισχυρός διαπραγματευτής θα πάει ο Άρης στη "Σούπερ λίγκα" ή όπως αλλιώς λέγεται ο νέος φορέας, που θα διοργανώνει από την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα. Σύντομα οι "κίτρινοι" θα έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα (που δεν θα είναι μονοετής φυσικά), αλλά και επιπλέον συμφωνίες εμπορικής υφής, οι οποίες θα τους εγγυώνται έσοδα για την επόμενη χρονιά από άλλες δραστηριότητες. Αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα ποσά που περιμένουν οι "κίτρινοι", επιστρέφοντας στην Α' εθνική θα είναι σε καλή θέση οικονομικά, αφού θα έχουν λιγότερα χρέη (περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ πέραν των ρυθμισμένων) από πολλές ομάδες της πρώτης ταχύτητας και δεδομένη τη δυνατότητα της κάλυψής τους. Τότε, θα μπορεί να γίνει και ουσιαστική συζήτηση για τη συμμετοχή του Άρη στην -όποια- νέα λίγκα.

Α. ΤΣΑΡ.

Καλημέρα, ξημέρωσε νο1

Και ξαφνικά… φως. Ξημέρωσε και είδαν τον Γλου να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λοιπόν, όσο κι αν ενδιαφέρεται για τις μετοχές ο γνωστός επιχειρηματίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Κι εννοείται ότι η αδυναμία να τις πάρει δεν έγκειται στο οικονομικό. Αλλο είναι το εμπόδιο. Το παρελθόν δεν διαγράφεται.

Τ.ΚΟΥΡΚ.

Καλημέρα, ξημέρωσε νο2

Επειδή όμως, κάποιοι ανακάλυψαν ξαφνικά τον Γλου, να ξέρουν ότι το όνομα του "Mr Puma" δεν ακούστηκε τώρα στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον τρεις μήνες πριν. Ο Γλου θέλει να επεκτείνει τις δουλειές του στη βόρεια Ελλάδα ιδρύοντας πολυκατάστημα σαν αυτό που έχει στο Πασαλιμάνι. Εμπορικά μόνο πλησίασε τον ΠΑΟΚ. Όπως εμπορικά θα πλησιάσει, αν δεν πλησίασε ήδη, και τον Άρη.

Τ.ΚΟΥΡΚ.

Ο φίλος των παιδιών

Κάποια "παιδιά" εκεί στο νότο παρακαλούν να γίνει η δουλειά εδώ στο βορρά. Δικός τους άνθρωπος είναι. Ο ίδιος που τους έστειλε το Νοέμβριο δωρεάν ταξιδάκι με ναυλωμένο αεροπλάνο στα βόρεια της Ευρώπης, ο ίδιος που τους μοίρασε CD και DVD για την καζούρα στους… άλλους. Κι ύστερα ο μεγάλος θύμωσε και ο "φίλος των παιδιών" έκανε διακριτικά στη μπάντα. Ε, ρε γλέντια…

Τ.ΚΟΥΡΚ.