Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( νόστιμη απάντηση - επιλεγμένοι ρατσιστές - οπαδικές ευαισθησίες :: 28/3/2006 19:22:46) 

Νόστιμη απάντηση

Ένα κουτί που περιείχε τυροπιτάκια, ένα διαρκείας (από τα ακριβά) και απόκομμα εισιτηρίου των πενήντα ευρώ από τον αγώνα με το Αιγάλεω, παραδόθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της Μίκρας. Αποστολέας ήταν ο Θεόφιλος Πατέλης, πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του από τα ερτζιανά, ο Κώστας Παπαζαφειρίου. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου σκοπεύουν να θέσουν σύντομα θέμα αποπομπής του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Δ.ΒΛ.

Επιλεγμένοι ρατσιστές

Τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, έχουν πλάκα. Γιατί μπορείς να ακούς ακόμη και τους ψίθυρους από την κερκίδα. Η πλάκα, όμως, σταματάει, όταν αυτό που ακούς, ξεπερνά τα εσκαμμένα. Ρατσιστικές κραυγές δεν έχουν ακούσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ ούτε μακριά από την Τούμπα. Ο Φουτσίνι (φωτογραφία) το έζησε κι αυτό, όταν έγινε αλλαγή το Σάββατο. Ο Ουντέζε, μπορεί να έχει ακούσει σε εκτός έδρας παιχνίδια, να του αποδίδουν τον γνωστό χαρακτηρισμό με τα πολλά "α", αλλά στην Τούμπα μάλλον δεν περίμενε να τον ακούσει. Όσο για τον Σαλπιγγίδη; Καλά, αυτός έχει ξανακούσει να τον βρίζουν πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας. Κι η ειρωνεία είναι πως αυτοί που μπαίνουν σε τέτοια παιχνίδια, μπαίνουν με λίστα από την ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι επιλέγονται απ' αυτήν. Συγχαρητήρια…

Γ.Κ.

Οπαδικές ευαισθησίες

Ο τραυματισμός οπαδών του Άρη στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό στον πρώτο γύρο, όταν τα πούλμαν των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους με πέτρες και βόμβες μολότοφ, ευαισθητοποίησε τους φιλάθλους της μικρής Αθηναϊκής ομάδας. Το Σάββατο, μικρός αριθμός τους θα έρθει στο Χαριλάου και μετά το παιχνίδι θα δώσουν αναμνηστικά δώρα στους φίλους του Άρη που τραυματίστηκαν τότε, σε εκδήλωση που θα γίνει στα γραφεία του Σούπερ 3.

Α.Τ.