Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( οταν θα λάβεις αυτό το γράμμα :: 1/2/2006 18:16:22) 

Οταν θα λάβεις αυτό το γράμμα

Ο ΠΑΟΚ… "είχε γράμμα", λοιπόν, από τον αρχηγό του. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης "μίλησε" μέσω της ανοιχτής επιστολής που έστειλε με αποδέκτες την "ασπρόμαυρη" οικογένεια κι έστειλε το μήνυμά του για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον…

Την πρώτη… κουβέντα την έκανε, βέβαια, μετά το γκολ του Σαλπιγγίδη, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θέλοντας ν' αποκαταστήσει, στο μέτρο του εφικτού, τις σχέσεις μεταξύ του παίκτη και των οργανωμένων, αλλά δεν τα κατάφερε. ΔΥΣΚΟΛΑ να κολλήσει το γυαλί, πάντως, όσο επικρατεί η λογική "μας φταίει ο Γούμενος, χτυπάμε όλους τους άλλους ανεξαιρέτως". Έχει θιχθεί επανειλημμένως αυτό το λεπτό σημείο. Οπότε η ενότητα είναι το μεγάλο ζητούμενο στην Τούμπα. Γνώριμη, γνωστή έννοια. Άγνωστη η εφαρμογή της. Αυτό το τελευταίο ζήτησε ο Ζαγοράκης, μέσω μιας διαδικασίας, που σηκώνει πολλές ερμηνείες. Η πιο… δυναμική ερμηνεία, επανέφερε στο προσκήνιο τη μελλοντική μεταπήδηση του αρχηγού στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας, οπότε άρχισε, ήδη, να προετοιμάζει το έδαφος. Ας μην ξεχνάμε, ότι όλα είναι ανοιχτά στο μέλλον.

ΠΡΟΣ το παρόν, όμως, είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να "ζήσει" και να "ζήσει" όσο το δυνατόν πιο καλά μπορεί. Με τον κλεφτοπόλεμο και την γκρίνια δεν έχει, εκ των προτέρων, καμία τύχη. Ο Ζαγοράκης, λοιπόν… κάνει παιχνίδι και προσπαθεί να κερδίσει αυτό που χρειάζεται άμεσα η ομάδα: χρόνο και ηρεμία μέχρι το καλοκαίρι. Τότε, όπως υποσχέθηκε και ο ίδιος θα μπορέσει να μιλήσει και να ανοίξει τα χαρτιά του.

ΥΓ: Η απαξίωση του Σαλπιγγίδη συνεχίζεται. Όσο αυτός σκοράρει, τόσο μεγαλώνουν οι αντιδράσεις. Ανοίγει σιγά-σιγά, ο δρόμος για μια ακόμη… περήφανη απώλεια.