Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΑΝΩ

ΛΑΓΟΣ

Όλοι ξέρουν ότι ο Παναγιώτης Λαγός αποτελεί το "κυανόλευκο» βαρόμετρο και αυτό το είδαμε χθες στο Καυτατζόγλειο. Ο 22χρονος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και άνοιξε το δρόμο της νίκης στον Ηρακλή, που μπήκε σε ευρωπαϊκή τροχιά και διεκδικεί μία θέση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΦΕΡΣΤΕΡ

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα στην Καλλιθέα διαδραματίστηκε στο 23’ με πρωταγωνιστή τον Φέρστερ. Ο Γερμανός δεχόμενος ένα φάουλ από τον Ραντοβάνοβιτς τον έσπρωξε και ο Φωτιάδης τον απέβαλε. Ίσως ήταν τραβηγμένη, αλλά ο Φέρστερ στο τέλος του αγώνα παραδέχτηκε το λάθος του.

ΠΕΤΚΟΒΙΤΣ

Έκανε τη διαφορά στο «Ελ Πάσο». Δύο φορές στήθηκε η μπάλα έξω από την περιοχή της Λάρισας και ο Σέρβος δεν αστόχησε απέναντι από τον Κοτσόλη. Οδήγησε την Καλλιθέα σε νίκη έπειτα από τρεις μήνες, η οποία μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» για την παραμονή στην Α’ εθνική.

ΚΑΤΩ

ΚΩΣΤΙΚΟΣ

Σίγουρα αποτελεί δικαιολογία οι πολλές απουσίες, αλλά όταν σου δίνεται η δυνατότητα να κερδίσεις τον Ατρόμητο δεν την πετάς τόσο εύκολα. Το ξεκίνημα ιδανικό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογή γιατί δεν μπορεί να βγάζεις τον καλύτερο σου παίκτη (Ηλιάδη) και να αποδυναμώνεις το κέντρο σου…

ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

Η Ξάνθη είχε καταπλήξει τους πάντες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η πορεία της στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου είναι αντιστρόφως ανάλογη και το «καμπανάκι» του κινδύνου έχει χτυπήσει, καθώς στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν!

ΣΑΝΤΟΣ

Αδιάβαστος παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Καυτατζόγλειο. Η βαριά ήττα που υπέστη η ΑΕΚ οφείλεται στην αργοπορία του Πορτογάλου να αντιδράσει μετά το 1-0. Το χειρότερο δεν είναι ότι έχασε τους τρεις βαθμούς, αλλά ότι έδωσε την ελπίδα στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς λιγκ.