Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( εξιχνιάστηκε η δολοφονία 82χρονου στο άργος ορεστικό :: 15/3/2006 19:56:20) 

ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 82χρονου στο Άργος Ορεστικό

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 82χρονου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του, σε μία λίμνη αίματος, φέροντας τραύμα στη δεξιά κροταφική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως ανακοίνωσε χτες η αστυνομία, δράστες του στυγερού εγκλήματος είναι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι σκότωσαν τον γέροντα για οικονομικές διαφορές. Ειδικότερα, οι δράστες διέμεναν σε διαμερίσματα του θύματος και του χρωστούσαν αρκετά ενοίκια. Η απαλλαγή απ' αυτή την οφειλή ήταν που τους όπλισε το χέρι και σκότωσαν τον ανυπεράσπιστο γέροντα μέσα στο σπίτι του, έπειτα από λογομαχία που είχαν μαζί του.

Ομολόγησε την πράξη του

Σύμφωνα με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Τραούδα, ο ένας εκ των τριών Αλβανών είχε εξέλθει από τη χώρα και συνελήφθη στα ελληνοαλβανικά σύνορα στις 24 Φεβρουαρίου, οπότε επιχείρησε πάλι να εισέλθει στην Ελλάδα.

Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και κατονόμασε τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα συνέχιζαν να ζουν και να εργάζονται στο Άργος Ορεστικό.

Το τελευταίο τριήμερο συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

Χ.Β.