Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( στην καβάλα το τυχερό λαχείο :: 1/1/2006 20:08:40) 

Είτε ο τυχερός πήρε όλη την πεντάδα και έχει κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό που διατέθηκε ποτέ από ελληνικό κρατικό λαχείο, είτε είναι δύο ή και περισσότεροι παίκτες, που έχουν μοιρασθεί το ποσό.

Δεν αποκλείεται να δόθηκε από πλανόδιο λαχειοπώλη σε άλλο μέρος της Αν. Μακεδονίας ή της Θράκης

Στην Καβάλα το τυχερό λαχείο

Ο Καβαλιώτης -πιθανότατα- υπερτυχερός της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου δεν έχει εμφανισθεί ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς τα εκατομμύρια ευρώ, που κέρδισε θα τον περιμένουν όσο χρειαστεί. Είτε είναι από την Καβάλα, είτε από κάποια γειτονική πόλη. Είτε πήρε όλη την τυχερή πεντάδα και είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό που διατέθηκε ποτέ από ελληνικό κρατικό λαχείο, είτε είναι δύο ή και περισσότεροι παίκτες, που έχουν μοιρασθεί το ποσό.

Η πεντάδα του πρωτοχρονιάτικου λαχείου με αριθμό 8530 της 8ης σειράς δόθηκε από το πρακτορείο του Δημήτρη Μελελούδη, στη Καβάλα. Ένα κεντρικό πρακτορείο, που διαθέτει λαχνούς σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπως και σε πολλούς πλανόδιους λαχειοπώλες.

"Εκτιμούμε ότι το τυχερό λαχείο έπεσε κατά 90% στην Καβάλα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι", είπε χθες ο κ. Μελελούδης. Το συμπέρασμα του προκύπτει από το γεγονός ότι βρέθηκαν παραπλήσιοι αριθμοί στη Καβάλα, αλλά αυτό δεν αφήνει περιθώρια για ασφαλή συμπεράσματα. "Υποθέτουμε πολλά…", σχολίασε ο πράκτορας και πρόσθεσε ότι το λαχείο ή τα λαχεία, αν η πεντάδα μοιράστηκε σε περισσότερους από έναν παίκτες, μπορεί να δόθηκαν από πλανόδιους λαχειοπώλες σε κάποιον από τους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

"Τυχερή" παράδοση

Το σίγουρο είναι ότι το πρακτορείο του κ. Μελελούδη, που έτσι κι αλλιώς έχει πολύ καλή παράδοση, σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του. Επίσης βέβαιο είναι πως ένας τυχερός από το Κοκκινόχωμα της Καβάλας παρουσιάστηκε χθες το πρωί στο πρακτορείο για να πάρει το κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000 ευρώ, που κέρδισε με μια πεντάδα με τον ίδιο αριθμό, αλλά της 88ης σειράς. "Είμαστε εν αναμονή", σημείωσε ο κ. Μελελούδης, που εκτιμά ότι από μέρα σε μέρα ο υπερτυχερός ή οι υπερτυχεροί θα βρουν τρόπο να δώσουν το παρών τους - πιθανότατα εκπροσωπούμενοι από δικηγόρο. Άλλωστε, "είναι πολλά τα λεφτά"…

Εκτός από τον υπερτυχερό που κερδίζει τα δέκα εκατ. ευρώ, υπάρχουν και άλλοι τέσσερις, που κατέχουν τους αριθμούς 8529, 8528, 8527 και 8526 της ίδιας σειράς, οι οποίοι κερδίζουν 1.250.000 εκατ. ευρώ έκαστος. Ούτε αυτοί εμφανίστηκαν ακόμη.

Του ΝΙΚΟΥ ΣΠΙΤΣΕΡΗ