Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ALPHA, 23.50

Αποδείξεις

Ένα μεγάλο διατροφικό σκάνδαλο αποκαλύπτουν οι "Αποδείξεις" και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ποιες μεγάλες και πολυδιαφημισμένες γαλακτοβιομηχανίες χρησιμοποιούν γάλα μολυσμένο με υψηλότατα επίπεδα διοξίνης; Με ποιον τρόπο και ποια οπωροκηπευτικά που διακινούνται σε όλο το λεκανοπέδιο έχουν μολυνθεί με μόλυβδο; Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, ειδικοί επιστήμονες και εκπρόσωποι περιβαλλοντολογικών ενώσεων.

MEGA, 23.15

Έρευνα

Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το σκάνδαλο των υποκλοπών; Ποιος μπορεί να οργάνωσε την επιχείρηση; Πώς οργανώνουν οι μυστικές υπηρεσίες τις επιχειρήσεις παρακολούθησης; Πώς ακούει ο "Μεγάλος Αδελφός"; Ο Παύλος Τσίμας επιχειρεί να ρίξει φως στα μυστήρια των ημερών με μία έρευνα που ξεκινά από το 1972, από το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, παρακολουθεί τις τεχνολογικές και πολιτικές εξελίξεις στο σκοτεινό κόσμο των μυστικών υπηρεσιών και συνομιλεί με πρώην πράκτορες αμερικανικών και καναδικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν λάβει μέρος σε επιχειρήσεις υποκλοπών.

ΕΤ1, 12.00

Μένουμε Ελλάδα

Η σημερινή εκπομπή ταξιδεύει στην Καλαμάτα, πρωτεύουσα και λιμάνι του νομού Μεσσηνίας, και παραβρίσκεται στη μεγάλη γιορτή της πόλης, ανήμερα της Υπαπαντής. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Χρυσοβίτσι, ένα ορεινό χωριό σε απόσταση 21 χλμ. από την Τρίπολη, το οποίο κατά την επανάσταση του '21 υπήρξε ορμητήριο των επαναστατών.

TV100, 10.00

Θεσσαλονίκη και κόσμος

Οι δήμαρχοι Ελευθερίου-Κορδελιού Ευστάθιος Λαφαζανίδης και Πολίχνης Μιχαήλ Ξανθόπουλος φιλοξενούνται στη σημερινή εκπομπή που παρουσιάζουν ο Άγγελος Κολοκοτρώνης και η Δέσποινα Μηλιάδου.