Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βασίλη ευχαριστώ :: 26/3/2006 21:38:14) 

O Μαμαντού Εντιαγέ έκανε χθες την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: ΕΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΥ ΕΝΤΙΑΓΕ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ

Βασίλη ευχαριστώ

Μετά από μια βδομάδα, αφότου είχε τεθεί στο επίκεντρο λόγω της καθυστέρησής του να επιστρέψει από την Ιορδανία, ο Μαμαντού Εντιαγέ έγινε και πάλι το κεντρικό πρόσωπο συζήτησης. Αυτή την φορά λόγω της καλύτερης φετινής του εμφάνισης κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Ο Σενεγαλέζος σέντερ με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής ήταν εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου, αλλά ο ίδιος απένειμε τα εύσημα αλλού: "Ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη (Ξανθόπουλο) που μου έδωσε πολύ ωραίες πάσες, αλλά και τον κόουτς. Το μόνο που έπρεπε να κάνω εγώ ήταν να πατήσω δυνατά και να αφήσω την μπάλα στο καλάθι" δήλωσε "ιπποτικά" ο Εντιαγέ ο οποίος ζήτησε…συγνώμη από τον Σίμονς, καθώς στις δικές του πάσες δεν κατάφερνε να πετύχει καλάθι: "Μου έδωσε ασίστ τρεις φορές και δεν τα κατάφερα" είπε χαριτολογώντας ο παίκτης του ΠΑΟΚ που σχολίασε για το παιχνίδι: "Ξεκινήσαμε καλά, στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαι χαρούμενος που συνήλθαμε, παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη".

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ κράτος επικράτηση του ΠΑΟΚ κάτω από τα καλάθια (40-26 ριμπάουντ) στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπoυλος: "Χωρίς να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε και να πάρουμε την νίκη. Ήμασταν δυνατοί κάτω από τα καλάθια, υπερισχύσαμε στα ριμπάουντ και αυτό έκρινε τον νικητή. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και αν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, θα τα καταφέρουμε".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην νοοτροπία των επαρχιακών ομάδων : "Ήμουν αισιόδοξος, αλλά δεν παίξαμε σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Δυστυχώς, όταν ζητάς από μια επαρχιακή ομάδα να κάνει την υπέρβαση, οι παίκτες δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος".

ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ στους κοιλιακούς αποχώρησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ένα αντιαθλητικό φάουλ που δέχτηκε από τον Κακλαμάνο, στο πρώτο ημίχρονο, τον έκανε να προσκρούσει με φόρα στη βάση της μπασκέτας χτυπώντας στο συγκεκριμένο σημείο. "Γνωριζόμαστε με τον Νίκο. Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες. Χτύπησα σε ένα μέρος που είχα πρόβλημα και θα χρειαστώ φυσικοθεραπείες" σχολίασε ο 22χρονος πλέι μέικερ.