Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ο προπονητής του Πιερικού Βασίλης Αντωνιάδης.

"Πυρ και μανία" ο Αντωνιάδης

"Ο Φιλίππου προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Διαστρέβλωσε τις δηλώσεις μου, μετά τον αγώνα Τρικάλων-Πιερικού, θέλοντας να διαμορφώσει κλίμα εναντίον του Πιερικού και εμού προσωπικά". Μιλάει ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας, Βασίλης Αντωνιάδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του ομολόγου του Μιχάλη Φιλίππου, περί "στησίματος" του Πιερικού στους επόμενους αγώνες, κόντρα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Και εξηγεί: "Εγώ αναρωτήθηκα, σε περίπτωση ήττας την Κυριακή με την Καλλιθέα (θα απουσιάσουν Ζαβαντίας, Τσίγκας, Τσουγγαρής, λόγω καρτών), ποιος θα με προστατεύσει σαν προπονητή; Ας ρωτήσει τον πρόεδρο των Τρικάλων να του εξηγήσει το τι ειπώθηκε". Οι παίκτες του Πιερικού θεωρώντας ότι ο Φιλίππου τους θίγει, εξέδωσαν χθες ανακοίνωση, όπου αναφέρουν ότι: "Θα αποδείξουμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο, πόσο λάθος κάνει ο κ. Φιλίππου". Στο μεταξύ, ανάστατη είναι η Κατερίνη, καθώς όλοι θεωρούν ότι το αποτέλεσμα του αγώνα με τα Τρίκαλα διαμόρφωσε ο διαιτητής Κωτούλας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Βασίλη Αντωνιάδη: "Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το άθλημα και κάποιοι προσπαθούν να τον σπρώξουν στην Α΄ Εθνική".

Πνεύμα ενότητας στη Βέροια

Μετά την "ψήφο εμπιστοσύνης" που πήρε από τον πρόεδρο της Βέροιας, Βασίλη Τσιαμήτρο, ο Γιώργος Χατζάρας ενίσχυσε τη θέση του. Απερίσπαστος, πλέον, προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του, εκτός από τον τιμωρημένο Μουλιέτ. Σήμερα στις 8 μ.μ. θα κοπεί η βασιλόπιτα του συλλόγου.

Γκουλής: "Επικίνδυνος ο Αστέρας"

"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμο για μας. Ο Εθνικός Αστέρας έχει τον ίδιο στόχο με την Καβάλα, που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής", δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Γκουλής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καραγιάννης, που ήταν παρών, όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα με την Προοδευτική, απάντησε: "Ο χαμηλός βαθμός που έβαλε ο παρατηρητής του αγώνα στον κ. Αθανασόπουλο, φανερώνει την απόδοσή του". Στο μεταξύ, ο Γκουλής πρόβαρε σε χθεσινό οικογενειακό διπλό την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον κυριακάτικο αγώνα. Η ομάδα των "βασικών" αποτελούνταν από τους: Λογαρά, Καραϊσαρίδη, Κεφαλά, Καβακά, Μάλλιο, Πεγκλή, Ενουαγκούνα, Κόλτση, Καραδήμο, Πις, Νασιόπουλο.