Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ζούρος - αντωνιάδης μαζί στα "αστέρια" :: 5/2/2006 20:32:34) 

Ο Ηλίας Ζούρος παραβρέθηκε μαζί με άλλους προπονητές στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των "Αστεριών" του Θόδωρου Ροδόπουλου (πάνω) και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τον Άρη με το πρώην στέλεχος της ΚΑΕ, Αλέξη Αντωνιάδη (διακρίνεται κάτω με τον Παναγιώτη Γιαννάκη).

Ζούρος - Αντωνιάδης μαζί στα "Αστέρια"

Τυχαία ή όχι δεν έχει σημασία, αλλά η συνάντηση δυο ανθρώπων, που μέχρι πριν από δυο μήνες περίπου ήταν ενεργά μέλη του τμήματος μπάσκετ του Άρη είχε μεγάλο ενδιαφέρον χθες. Στο κλειστό γήπεδο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συναντήθηκαν ο Ηλίας Ζούρος και ο Αλέξης Αντωνιάδης. Ο πρώτος απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Άρη τον Δεκέμβριο και ο δεύτερος αποχώρησε από την ΚΑΕ (και) εξαιτίας της απόλυσης του Αθηναίου τεχνικού. Οι δυο τους βρέθηκαν χθες και είχαν αρκετά να πουν, όπως και έγινε. Ο Ζούρος μεταξύ άλλων έλεγε πως δεν σκοπεύει να κάνει πίσω στο θέμα της δικαστικής διαμάχης με τον Άρη, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος για την απόφαση της ΚΑΕ… Είπε επίσης, πως η ομάδα που έφτιαξε είναι καλή και πως εύχεται στον Αντρέα Ματζόν να πάει καλά, όπως και ο Άρης.

Ο κ. Αντωνιάδης ήταν λίγο πιο απόμακρος και είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Προφανώς (και) για τον Άρη…

Γ. ΣΥΡ.