Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ανελαβε χθες στο ηρακλη :: 23/2/2006 20:55:39) 

Ο Θρασύβουλος Σφέικος επιχειρεί σουτ στο χθεσινό φιλικό του Ηρακλή με το Πανόραμα.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΗ

Πρεμιέρα Κάντα

Ο Θόδωρος Κάντας έκανε την πρώτη του εμφάνιση χθες το απόγευμα στο Ιβανώφειο και ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του, αφού του έδειξαν τα κατατόπια τα μέλη της ΚΑΕ. Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και το Πανόραμα, ο νέος μάνατζερ της ΚΑΕ επισκέφτηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια και είχε την πρώτη γνωριμία μαζί τους. Λίγη ώρα αργότερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα. "Ξέρω ότι τα προβλήματα είναι διάσπαρτα κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Δεν θα πρέπει να μείνουμε στο παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι της παρούσης να πούμε ποιοι δημιούργησαν τα προβλήματα και να σπείρουμε διχόνοιες. Επειδή είναι η κατάσταση δύσκολη γι' αυτό ανέλαβα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Κάντας.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε επί του Πανοράματος με 85-72 στον χθεσινό φιλικό αγώνα που έγινε στο Ιβανώφειο. Ο Γιούρι Ζντοβτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Δεκάλεπτα: 21-14, 39-48, 60-62, 85-72.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κινγκ 18(4), Παναγιωτόπουλος 2, Γιαννουζάκος 15(3), Σφέικος 5(2), Κούρτοβιτς 2, Μάγλος 3, Δέδας 16(4), Τζένκινς 14, Κούβελας 1, Χρήστου 9.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Βαλαβανίδης 11(1), Μπεχλιβάνης 9(1), Μιχαηλίδης 5(1), Νικάκης 9, Ζαρογιάννης 2, Κατεμίδης 10(3), Γιοσμάς 15(3), Τανακίδης 5(1), Κωτούλας, Σταυρίδης 6(1).

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ θα συνεχιστούν κανονικά και το σαββατοκύριακο, ενώ αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για τη Λάρισα ο Θρασύβουλος Σφέικος και ο Κώστας Μπέλος που θα εκπροσωπήσουν τον Ηρακλή στο Ολ σταρ γκέιμ αγωνιζόμενοι με τις Ελπίδες του Βορρά κατά της ομάδας του Νότου.

Ν.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ