Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τελευταίο "αντίο" στον Όσγκουντ…

ΤΣΕΛΣΙ

Τελευταίο αντίο στον θρυλικό "Οζι"

Το ύστατο "χαίρε" στον θρυλικό Πίτερ Όσγκουντ απηύθυνε χθες η οικογένεια της Τσέλσι στο Σέντφιλντ της νότιας Αγγλίας. Ο περίφημος "Όζι" έφυγε από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 59 ετών την περασμένη εβδομάδα, μετά από 380 παιχνίδια και 150 γκολ για την Τσέλσι.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ "7": Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στη Σέλτικ για να τιμήσουν τη μνήμη του δικού τους θρύλου, Τζίμι Τζόνστον, που πέθανε προχθές σε ηλικία 61 ετών… Στον κυριακάτικο τελικό του σκοτσέζικου Λιγκ καπ με την Ντανφέρμλιν, όλοι οι παίκτες της Σέλτικ θα φέρουν στα παντελονάκια τους το νούμερο "7" που συνδέθηκε με τον Τζόνστον.

ΕΝΑΝ "ΠΡΩΤΑΡΗ", τον νεαρό αμυντικό της Μάιντς, Μάνουελ Φρίντριχ, κάλεσε στην εθνική Γερμανίας ο Γιούργκεν Κλίνσμαν για το φιλικό με τις ΗΠΑ την άλλη εβδομάδα. Επιστρέφει, επίσης, μετά από καιρό ο Σεμπάστιαν Κελ της Ντόρτμουντ.

ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ορίστηκε η αναμέτρηση Κάλιαρι - Φιορεντίνα της ιταλικής serie A, που είχε διακοπεί την Κυριακή λόγω του ισχυρού ανέμου.

"ΑΠΟΙΚΙΑ" ΑΡΓΕΝΤΙΝΩΝ γίνεται η Κορίνθιανς! Μετά τους διεθνείς Κάρλος Τέβες και Χαβιέρ Μασκεράνο, η βραζιλιάνικη ομάδα ετοιμάζεται να προσλάβει κι έναν από τους διασημότερους Αργεντινούς τεχνικούς, τον άλλοτε προπονητή των Μπόκα Τζούνιορς, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρόμα, Κάρλος Μπιάνκι!

"ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΚ: Το "Ο.Κ." για την απόκτηση του Μίκαελ Μπάλακ έδωσε δημόσια ο Ζοζέ Μουρίνιο… Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι επιβεβαίωσε στη γερμανική εφημερίδα "Bild" ότι ο 30χρονος Γερμανός μέσος πιθανότατα θα μετακομίσει στο Λονδίνο το καλοκαίρι.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Συμβουλές Μαραντόνα

Τις συμβουλές του Ντιέγκο Μαραντόνα για την 23άδα της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ 2006 δέχτηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χοσέ Πέκερμαν. Ο "Ντιεγκίτο" χαρακτήρισε απαραίτητους για το Μουντιάλ τους εφήβους Μέσι (Μπαρτσελόνα), Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Αγκουέρο (Ιντεπεντιέντε), Μασκεράνο (Κορίνθιανς), ενώ αξίωσε και την επιστροφή του Σεμπαστιάν Βερόν!

ΕΠΕΚΤΑΣΗ του συμβολαίου του ως το 2009, αλλά κι αύξηση αποδοχών κατά 10% πρότεινε στον εσχάτως… παγκίτη Ρούουντ Βαν Νιστελρόι η Μάντσεστερ, σύμφωνα με τη "Mirror"!

Η ΜΠΑΓΕΡΝ κινείται για την απόκτηση του Ολλανδού διεθνή μέσου της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Βαν Μπόμελ. Ο περσινός "MVP" της Αϊντχόφεν μετακόμισε στην Καταλονία με περγαμηνές το καλοκαίρι, αλλά χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον Ράικαρντ…

Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φιλοξενεί απόψε τη Φούλαμ για την πρέμιερ λιγκ κι έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 3η θέση. Επίσης, για το κύπελλο Αγγλίας, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Μπόλτον.