Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο παπαποστολου στη διαθεση του κωφιδη :: 22/2/2006 20:43:51) 

O Γιάννης Παπαποστόλου μετράει αντίστροφα για την πλήρη επιστροφή του στη δράση…

Ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΦΙΔΗ

Επέστρεψε με γκολ

Εφιάλτης ήταν και πέρασε. Μετά από πέντε ολόκληρους μήνες, ο Γιάννης Παπαποστόλου τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη. Στη πρώτη του συμμετοχή σε οικογενειακό διπλό έδειξε ότι δεν ξέχασε την τέχνη του σκοραρίσματος.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Το εφιαλτικότερο πεντάμηνο της καριέρας του ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο 23χρονος επιθετικός μετράει αντίστροφα για την πλήρη επιστροφή του στη δράση. Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος σε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα του οικογενειακού διπλού και μάλιστα συνδύασε τη συμμετοχή του με γκολ. Το πιο πιθανό είναι ο Κωφίδης να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, ωστόσο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αγωνιστεί και πάλι σε επίσημο παιχνίδι. Θέμα ημερών είναι η συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και του Ίντριτ Φορτούζι, ο οποίος εγχειρίστηκε την ίδια εποχή με τον Παπαποστόλου.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ πρακτικά σημαίνει ότι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ο Κωφίδης θα έχει ακόμη δύο επιλογές για τη γραμμή κρούσης. Η χθεσινή προπόνηση επεφύλασσε δύο ακόμη ευχάριστες ειδήσεις, που σχετίζονται με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Λαγού και Έντβιν Μουράτι. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ο Γκάρμπα Λαβάλ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ προληπτικά γυμνάστηκε μόνος του ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, λόγω επιβάρυνσης στον αριστερό προσαγωγό.

ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Την έντονη δυσαρέσκεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκάλεσε και πάλι ο Κώστας Παπαζαφειρίου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αντέδρασε στη δήλωση του Νίκου Σταματιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο φετινός Ηρακλής είναι αποκλειστικά έργο του Σάββα Κωφίδη. Ο Παπαζαφειρίου ανταπάντησε, λέγοντας ότι… "αυτά είναι παραμύθια. Η ομάδα είναι δημιούργημα της ΠΑΕ". Ο Σπανουδάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος και πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε την παραίτηση του Παπαζαφειρίου.

ΦΘΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΝ: Από τους πέντε συλληφθέντες στο περιθώριο του αγώνα της Καλαμαριάς, οι δύο αθωώθηκαν και στους υπόλοιπους τρεις επιβλήθηκε συνολικά ποινή κάθειρξης εννιά μηνών με τριετή αναστολή. Την υπεράσπιση και των πέντε (ο ένας από τους δύο που αθωώθηκαν ήταν οπαδός του Απόλλωνα) ανέλαβε το πρώην μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόφιλος Πατέλης, ο οποίος μετά το τέλος της διαδικασίας δέχτηκε τις ευχαριστίες του προεδρείου του συνδέσμου "Rossoneri".