Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επανηλθε ο νικος σαλευρης :: 27/3/2006 21:08:17) 

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ

Νέα επίθεση σε Ντουμιτρέσκου

Επίθεση κατά της διαιτησίας, αλλά και κατά του Ίλιε Ντουμιτρέσκου εξαπέλυσε (και) χθες ο Νίκος Σαλευρής. "Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία έχουμε ένα σύστημα παραεξουσίας, που όποιον έχει με το μέρος του τον ευνοεί προκλητικά και όποιον αντιτίθεται σε κάθε εξωθεσμική προσπάθεια τον διώκει", δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας και αναφέρθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ. "Ο Ντουμιτρέσκου μου επιτέθηκε χυδαία και με εξύβρισε μπροστά στον διοικητή της αστυνομίας. Εγκατέλειψε την ομάδα και σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή λίγκα θα αφαιρούσαν την άδεια εργασίας του", τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του τραυματία Σέριτς, ενώ ο Μαλεζάνι προβληματίζεται με τον Γκονζάλες. Ο Αργεντινός συμπλήρωσε εννιά(!) κίτρινες κάρτες και αν "κιτρινιστεί" στην Ξάνθη θα λείψει από τους αγώνες με Ατρόμητο (εντός) και Ηρακλή (εκτός). Την Κυριακή επιστρέφει ο Μπίσκαν.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Οι Νικαιώτες έμειναν για μία ακόμη αγωνιστική, την πέμπτη συνεχόμενη, χωρίς νίκη και στην προσπάθειά του ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Κανελλάκης να ανεβάσει το ηθικό των παικτών προέβη χθες, σε πληρωμές…