Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοκκινόμαυρα :: 26/3/2006 22:46:22) 

κοκκινόμαυρα

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ εντός έδρας ήττα, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Μάκης Κατσαβάκης, γνώρισε χθες ο Απόλλων Καλαμαριάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ήττα των κοκκινόμαυρων στην Καλαμαριά σημειώθηκε στις 29 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΜΕΤΑΞΥ των θεατών του χθεσινού αγώνα ήταν και ένας πρώην παίκτης του Απόλλωνα. Ο λόγος για τον μέσο του ΠΑΟΚ Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του Ίλιε Ντουμιτρέσκου και μαζί με τον Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ κάθισε στα επίσημα της Καλαμαριάς και παρακολούθησε το παιχνίδι.

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΗΚΕ από νεαρούς φίλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Εζεκίελ Γκονζάλες, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι νεαροί ζητούσαν από τον Αργεντινό του Παναθηναϊκού ένα αυτόγραφο, κάτι που δείχνει την έλλειψη μεγάλων παικτών από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ πρώτους απόντες για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, μετράει ήδη ο Μάκης Κατσαβάκης. Στους ήδη γνωστούς Νίκο Παπαδόπουλο (τιμωρημένος) και Χρήστο Χριστοφορίδη (τραυματίας), προστέθηκε από χθες ο Κόφι Αμπονσά, ο οποίος υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, καθώς και ο χρόνος αποθεραπείας.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πήρε επίσημα εισιτήρια για το παιχνίδι, στη θύρα 6 παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι των πράσινων και με τις φωνές τους βοήθησαν την ομάδα τού Αλμπέρτο Μαλεζάνι να φτάσει στη σημαντική νίκη και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ.

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ Παναθηναϊκός πάντως εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αργύρη Μήτσου και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Στράτο.

ΓΙΑ ΕΝΑ ακόμη χρόνο θα ντύνεται ο Απόλλων Καλαμαριάς από την Umbro. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τάκης Τομπουλίδης, ταξίδεψε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της αθλητικής εταιρείας και συμφώνησαν για την επόμενη περίοδο.