Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξεκαθαρισμα λογαριασμων αυριο για ολυμπιακο και παναθηναϊκο :: 13/1/2006 21:21:49) 

Ο Ριβάλντο θα δώσει κανονικά το παρών στο αυριανό ντέρμπι, όπου θα τον περιμένει ο Μόρις.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Το ντέρμπι του κρασιού

Μετρούν αντίστροφα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το αυριανό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη (19.00 Alpha) που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή

επιμέλεια ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Στόχος των δύο "αιώνιων" αντιπάλων είναι η νίκη, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα κάνει το έργο τους δυσκολότερο ενόψει της συνέχειας. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, ενώ ο Παναθηναϊκός να καλύψει το χαμένο έδαφος προηγούμενων αγωνιστικών και να διατηρηθεί "ζωντανός" στο κυνήγι του τίτλου.

Ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Ο Ριβάλντο αν και δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό δίτερμα με τη δεκάδα των ποδοσφαιριστών που προορίζονται για το αρχικό σχήμα, κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί και στη σημερινή απογευματινή (18.00) προπόνηση με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία, ενώ αμέσως μετά θα ληφθεί η τελική απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του στην αποστολή από τον Τροντ Σόλιντ.

Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα και σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Μαυρογενίδη αντί του Πάντου. Κανονικά το παρών θα δώσουν Κωνσταντίνου και Σούρερ που ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπαμπανγκίντα, που δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση και αποχώρησε. Σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και θα κριθεί αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κρίσιμη αναμέτρηση.

"ΕΚΔΙΚΗΣΗ" αναζητά στο αυριανό παιχνίδι ο Φλάβιο Κονσεϊσάο. "Είναι η σειρά μας. Στον πρώτο γύρο αιφνιδιαστήκαμε, αλλά πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά", δήλωσε ο Βραζιλιάνος και μετά τη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αργύρης Μήτσου. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δούλεψε εντατικά σε θέματα τακτικής και τελείωμα των φάσεων, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιο σχήμα θα χρησιμοποιήσει. Οριστικά νοκ άουτ έχει τεθεί ο Νίλσον που υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Βόουτερ και Άντερσον.