Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ψήφισμα του σεγας :: 19/3/2006 21:21:23) 

ΣΤΙΒΟΣ

Ψήφισμα του ΣΕΓΑΣ

Ομόφωνα υπερψηφίστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του ΣΕΓΑΣ για το 2005, στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας (φωτογραφία), που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την συμμετοχή εκπροσώπων από 172 συλλόγους. Επιπλέον, η γενική συνέλευση εξέδωσε ψήφισμα, τασσόμενη μεταξύ άλλων υπέρ των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου, στη δικαστική διαμάχη τους με την ΙΑΑΦ.

* Ολοκληρώθηκε η φετινή σειρά αγώνων "Γύροι των Πόλεων", με τα "Κυριακίδεια 2006" στη Φιλοθέη, όπου νικητές αναδείχθηκαν ο Χριστόφορος Μερούσης (Έφηβος Χίου, 18:47.3) στους άνδρες και η Ντενίζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισός, 13:49.5) στις γυναίκες. Στη γενική κατάταξη, τον τίτλο κατέκτησαν ο Δήμος Μαγγίνας του Ολυμπιακού και η Ελένη Νικολοπούλου της ΓΕ Αγρινίου.

ΤΕΝΙΣ: Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Μάρκου Παγδατή στο τουρνουά του Ίντιαν Γουέλς, στην Καλιφόρνια, αφού ο Κύπριος πρωταθλητής έχασε από τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ με 7-5, 6-0.

* Ο Κώστας Οικονομίδης κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά 15.000 δολαρίων της Καμπέρα, κερδίζοντας στον τελικό τον Αργεντινό Νταμιάν Πατριάρκα με 6-1, 6-4.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Ομόφωνα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΚΟΦΝΣ στη γενική συνέλευση, στην οποία εκπροσωπήθηκαν 20 από τα 30 εγγεγραμμένα σωματεία.