Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: ο ηρακλης πανετοιμος να σφραγισει την προκριση στο μπελχατοβ :: 7/3/2006 18:55:18) 

Με "προίκα" το 3-0 και το +17 του πρώτου αγώνα με τη Σκρα, ο Ηρακλής ρίχνεται απόψε στη μάχη για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς λιγκ.

ΒΟΛΕΪ: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΕΛΧΑΤΟΒ

Σετ και εισιτήριο

Στο χιονισμένο Μπελχάτοβ των 62.000 ψυχών βρίσκεται ο Ηρακλής, που απόψε θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς λιγκ, κόντρα στη Σκρα. Και αν τα 2.228 χιλιόμετρα που χωρίζουν την πολωνική πόλη από τη Ρώμη είναι πολλά, οι "κυανόλευκοι" δεν τρομάζουν

Του ΗΛΙΑ ΤΑΤΑΛΑ

Οι νταμπλούχοι χρειάζονται μόλις ένα σετ για να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους Πολωνούς, έχοντας ως "προίκα" τη νίκη με 3-0 σετ και τη διαφορά των 17 πόντων από τον πρώτο αγώνα στον Εύοσμο. Αυτό σημαίνει, πως για να μείνει εκτός τελικής φάσης ο Ηρακλής θα πρέπει να συνωμοτήσει… το σύμπαν και οι Πολωνοί να νικήσουν με 3-0 και μίνιμουμ διαφορά 18 πόντων.

ΠΑΡ' ΟΛΟ που η Σκρα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, οι υπεύθυνοι της ομάδας έδωσαν εντολή να τοποθετηθούν επιπλέον καθίσματα στο γήπεδο και η χωρητικότητα θα φτάσει τις 3.500. Παράλληλα, έχουν διανεμηθεί προσκλήσεις σε σχολεία και όλα δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή, με δεδομένη τη δυναμική παρουσία που είχαν μόλις 25 Πολωνοί στον Εύοσμο, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΛΕΩΝΗΣ εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και θεωρεί ότι με ένα καλό ξεκίνημα ο Ηρακλής δεν θα έχει πρόβλημα. "Το παιχνίδι θέλει πολλή προσοχή. Πρέπει από την αρχή να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε τους Πολωνούς που θα προσπαθήσουν να πιέσουν από την αρχή του αγώνα να επιβάλουν το ρυθμό τους", δήλωσε ο προπονητής των "κυανόλευκων" και πρόσθεσε ότι "από τη πλευρά μας είμαστε προετοιμασμένοι για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε. Το Μπελχάτοφ αποτελεί μία καυτή έδρα και εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από αυτή. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό".

Ο ΚΛΕΪΤΟΝ ΣΤΑΝΛΕΪ ακολούθησε κανονικά την αποστολή και θα αγωνιστεί σε περίπτωση που ο Ηρακλής αντιμετωπίσει δυσκολίες. Πάντως, ο λίμπερο Χρήστος Δημητρακόπουλος δήλωσε, ότι στόχος του Ηρακλή είναι η νίκη: "Ήρθαμε στη Πολωνία για να νικήσουμε. Δεν θέλουμε μόνο το σετ της πρόκρισης αλλά και τη νίκη επί των Πολωνών. Η πρόκριση είναι στο χέρι μας. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο το παιχνίδι αυτό. Όταν θα σφραγίσουμε τη πρόκριση, τότε μπορούμε να σκεφτόμαστε τους αγώνες για το φάιναλ φορ. Αυτό που εύχομαι είναι να επιστρέψουμε όλοι υγιείς".