Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σουπερ λιγκα: την πεμπτη η παρουσιαση του πλανου :: 13/2/2006 21:29:59) 

Ο Πέτρος Κόκκαλης κατά την προσέλευσή του στα γραφεία της ΑΕΚ για τη χθεσινή σύσκεψη.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ

Μία και σήμερα

Τίποτε δεν τους σταματά. Η χθεσινή συνάντηση της ομάδας εργασίας για τον καθορισμό του τελικού σχεδιασμού της Σούπερ λίγκας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ, και αποτελεί τον προάγγελο για την υλοποίηση του εγχειρήματος

Οι εκπρόσωποι των τριών ''μεγάλων'' του ποδοσφαίρου (Π. Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Νικολαΐδης), είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εκπόνηση του σχεδίου και τον καταρτισμό των τελευταίων λεπτομερειών ανταλλάσσοντας απόψεις με τους προέδρους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηλία Δαμήλο και Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη, που συμμετέχουν επίσης στην ομάδα εργασίας. Κατά την αποχώρησή τους δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις, ωστόσο έγινε γνωστό ότι το σχέδιο για τη δημιουργία της Σούπερ λίγκας ολοκληρώθηκε και θα παρουσιαστεί την Πέμπτη. Το τελικό σχέδιο θα σταλεί στην ΕΠΟ, στην ΕΠΑΕ και στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: O Μπριάκος (Ηπείρου) και ο Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας), συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υποψήφιοι στο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Ο τρίτος που θα μετάσχει στην κλήρωση θα είναι πιθανότατα ο Καρατζάς (Ευβοίας), αφού ο Κουκουλάκης (Ηρακλείου) δεν πήγε καλά στο Αιγάλεω, ενώ ο Κάκος (Κέρκυρας) έπαιξε στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Λάρισας. Ο Τσίκινης (Μεσσηνίας) θα εξαιρεθεί, αφού είχε διευθύνει την αναμέτρηση του α΄ γύρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Αχιλλέας Μπέος παρομοίασε τον Παναθηναϊκό με τα… Σούρμενα, όταν ρωτήθηκε χθες για τις διαφορές και ομοιότητες των αγώνων με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: "Υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο ποιοτική ομάδα. Την Κυριακή είτε παίζαμε με τα Σούρμενα είτε με τον Παναθηναϊκό ήταν το ίδιο"!