Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στενευουν τα περιθωρια για μεταγραφες - στον οριζοντα μονο ο μελισσης :: 12/1/2006 19:16:31) 

Ο Χρήστος Μελίσσης θα βρεθεί από τις Σέρρες στην Τούμπα αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο αν η μεταγραφή γίνει άμεσα ή το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ

Ούτε χρόνος, ούτε χρήμα

Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα και στην Τούμπα δεν είναι καθόλου… ευτυχισμένοι με τις (μη) εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Η δεξιά πλευρά ήταν και παραμένει το μεγάλο πρόβλημα, αλλά η λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη, αφού οι παίκτες - στόχοι, αποδείχτηκαν ακριβοί για το βαλάντιο του ΠΑΟΚ. Στη σύσκεψη μεταγραφικού περιεχομένου, που έγινε μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να… ταλαιπωρηθούν μέχρι τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου για να βρεθεί ο παίκτης, που λείπει από το παζλ.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να αποκτηθεί κλασικός δεξιός μπακ έχουν μειωθεί αισθητά, αφού δεν υπάρχει περιθώριο επιλογών και το πιο πιθανό, πλέον, είναι να αποκτηθεί ένας δεξιός χαφ, που θα βοηθήσει να "γεμίσει" αυτή η πλευρά. Προς το παρόν, η μόνη μεταγραφή που υπάρχει στον ορίζοντα, είναι αυτή του Χρήστου Μελίσση του Πανσερραϊκού. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, μιλώντας χθες στον "ExtraSport", είπε ότι ενημερώνεται από τον Τύπο, καθώς δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον ΠΑΟΚ, αλλά "είναι τιμητικό να ενδιαφέρεται μια τέτοια ομάδα", ωστόσο, σε επίπεδο διοικήσεων υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ έχει συζητήσει με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, με τον δεύτερο να ζητά κυρίως παίκτες για να ενισχύσουν τον Πανσερραϊκό στην προσπάθεια της ανόδου κι ένα μικρό χρηματικό ποσό. Ο Πανσερραϊκός έχει ζητήσει τον Κοντέων και τον Μαλεζά, με τον πρώτο να παραχωρείται (δεν ξεκαθάρισε αν θα δοθεί δανεικός ή ως ελεύθερος), αλλά όχι και ο δεύτερος, καθώς ο Κωστίκος τον υπολογίζει και σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ξεκαθάρισε ακόμη, επίσης, είναι αν ο Μελίσσης θα μετακομίσει άμεσα στην Τούμπα ή το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα δώσει ανταλλάγματα στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας τους, θα καλέσει τον παίκτη να υπογράψει το συμβόλαιό του και θα αποφασιστεί στο τέλος του μήνα αν ο Μελίσσης θα αποκτηθεί άμεσα ή όχι.