Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στροφη στον 30χρονο επιθετικο μετα την απωλεια του ντ' ακολ :: 11/1/2006 20:44:48) 

Ετοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δημήτρη Ναλιτζή δηλώνει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤ' ΑΚΟΛ

Πρώτος στόχος ο Ναλιτζής

Ξεκαθαρίζουν τα μεταγραφικά στον Άρη. Έπειτα από την απώλεια δύο απο τους πρώτους στόχους οι "κίτρινοι" επιθυμούν να υλοποιήσουν άμεσα την πρώτη τους κίνηση.

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Η απόκτηση σέντερ φορ, ξεκίνησε με πρώτη επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου τον Άλεξ Ντ'Ακόλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατέληξε στην Κέρκυρα χθες και ο Άρης ετοιμάζει άμεσα κίνηση στην κατεύθυνση του Δημήτρη Ναλιτζή. Ο προπονητής έχει δώσει ήδη το "Ο.Κ." και έπειτα από την πρώτη επαφή που έγινε προχθές, αποφασίστηκε να μπει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην τελική ευθεία απόκτησής του. Χθες αργά το απόγευμα, τα στελέχη της ΠΑΕ Άρης συζήτησαν στα γραφεία για τα μεταγραφικά και το όνομα του Ναλιτζή ήταν το πρώτο από όσα συζητήθηκαν. Στόχος είναι ακόμη και πριν από το παιχνίδι με την Κέρκυρα αν είναι δυνατόν, αυτή η διαπραγμάτευση να καταλήξει οριστικά. ΟΙ "ΚΙΤΡΙΝΟΙ" προχωρούν σε επίσημη πρόταση, για την οποία (και για τα οικονομικά δεδομένα που θα θέσουν υπόψη του 30χρονου στράικερ) συζήτησαν χθες στο πλαίσιο του άτυπου συμβουλίου.

Ο Κουτσόπουλος προτίμησε την πρόταση του Πανιωνίου και ο Κόλτζος από την ώρα που κοινοποιήθηκε το ενδιαφέρον του Άρη, δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, παρά το ότι αυτό φαινόταν ως δεδομένο μόλις πριν από δέκα ημέρες, όταν και προέκυψε το ενδιαφέρον του Αναστόπουλου για τον παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Κέρκυρα, την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αν δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα για τον Κόλτζο θα προχωρήσει άλλη περίπτωση αριστερού μπακ. "Υπάρχει και άλλη εναλλακτική επιλογή", είπε χθες στέλεχος της ΠΑΕ, χωρίς όμως να προχωρήσει στην αποκάλυψη ονόματος ποδοσφαιριστή που απασχολεί την ομάδα.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ τη θέση του κεντρικού αμυντικού, η περίπτωση Κουλουχέρη παραμένει στάσιμη. Αφενός μεν δεν είναι ελεύθερος αφετέρου δε στην πρώτη επαφή που έγινε τα οικονομικά δεδομένα που έθεσε ήταν πολύ μεγαλύτερα ακόμη και από αυτά που ορίζει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό που εκπνέει το καλοκαίρι…