Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο πας νικητης του ντερμπι με τον πανθρακικο :: 15/1/2006 21:14:12) 

Προσπάθεια του σκόρερ του ΠΑΣ, Τσιγιάννη υπό την πίεση του Μπαχαρίδη.

Ο ΠΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Πάλι πρώτος

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Γούναρη αποδείχθηκε γούρικη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

επιμέλεια ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Το ντεμπούτο του έμπειρου προπονητή στον πάγκο των Ηπειρωτών συνοδεύτηκε με νίκη επί του Πανθρακικού (1-0), στο ντέρμπι του βόρειου ομίλου και επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν επηρέασε την ποιότητα του αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν περίπου 5.000 φίλαθλοι των γηπεδούχων. Στην πρώτη μεγάλη φάση του ντέρμπι (33') ο Μάγγος εκτέλεσε φάουλ στην κορυφή και ο Συντρίδης από κόντρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του. Ένα λεπτό πριν να τελειώσει το ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Βιλανάκης και απέκρουσε ο Βρονταράς.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ο Μάγγος (49') αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ο Πανθρακικός πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού οι επιθετικοί της Κομοτηνής φάνηκαν άτολμοι. Στο 64' σε φάση διαρκείας στα καρέ του Βρονταρά, ο Προβίδας σούταρε από καλή θέση, η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του Πανθρακικού, αλλά ο προωθημένος Τσιγιάννης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Καλή ήταν η διαιτησία του Κορίνθιου Χατζή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Κούσας, Τσιγιάννης, Μάγγος, Τάτσης, Μπελά (58' Τρούλης), Καούνος, Βιλανάκης (79' Τζανής), Προβίδας. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Συντρίνης, Γεμενεντζής, Μπαχαρίδης, Ρομπίνιο, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης (80' Τρίχας), Αντρέεφ (79' Σαββίδης), Κυριακίδης, Στοΐνοβιτς (71' Σουάνης), Μουρατίδης.