Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συνεχιζονται οι μεταγραφες :: 15/1/2006 20:34:36) 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κοντά στην Καλαμαριά ο Βραζιλιάνος Αΐλτον

Οι συζητήσεις για την απόκτηση του Αΐλτον συνεχίζονται και από ό,τι φαίνεται οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό σημείο. Το θέμα είναι να εκδικαστεί η προσφυγή, που κατέθεσε ο Βραζιλιάνος μέσος κατά της Παναχαϊκής και η εκδίκαση της οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα, στα γραφεία της ΕΠΑΕ. Εφόσον ανακοινωθεί η τελεσίδκη απόφαση θα υπάρξει το τελευταίο ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Αΐλτον.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αναμένεται σήμερα ο Άρης Γαλανόπουλος. Ο 25χρονος αμυντικός θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον τεχνικό της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη και τους νέους του συμπαίκτες. «Έρχομαι σε μία πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της», τόνισε ο Καλαματιανός αμυντικός. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα οι "κοκκινόμαυροι" αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό. Στα χέρια του Κατσαβάκη υπάρχουν αρκετές προτάσεις και εξετάζονται προσεκτικά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ κατέθεσε σε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Πετκάκη. Οι «κοκκινόμαυροι» πρότειναν την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα τέσσερα χρόνια, αλλά ο διεθνής μεσοαμυντικός δεν απάντησε, γιατί το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.