Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προβληματισμος στον παοκ για την ηττα στο ιβανωφειο :: 15/1/2006 22:05:10) 

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης επιχειρεί σουτ υπό την πίεση του Κώστα Μάγλου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

Νέο κύμα αλλαγών

Εξαιρετικά άσχημο είναι το κλίμα στο ΠΑΟΚ μετά την νέα ήττα, που τον φέρνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Προβληματισμός Μαρκόπουλου για την εμφάνιση, ιδίως των ξένων παικτών, που φέρνει νέο κύμα αλλαγών στο ρόστερ.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Από όπου κι αν έπιανες τον Σούλη Μαρκόπουλο, μετά το ντέρμπι του Σαββάτου, θα έσκαγε. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική, το ίδιο και η συνολική συγκομιδή των ξένων παικτών της ομάδας. Γκαγκαλούδης, Μαυροκεφαλίδης και Βασιλειάδης (κυρίως με βολές) είχαν 57 από τους 67 πόντους της ομάδας, κάτι που επισήμανε, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώτος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Οι ξένοι ήταν παρόντες-απόντες και κυρίως ο Σίμονς, που στις δυο εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ έχει απογοητεύσει.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ έχουν κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ψάχνει πλέον τρόπους για νέες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της ομάδας. Τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή είναι πως ο Δικέφαλος μπορεί να κάνει μία ακόμα αλλαγή (είτε ξένου είτε κοινοτικού) μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου και άλλες δυο στο δεύτερο γύρο σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΣΑΚΕ. Ο Μαρκόπουλος έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση του κοινοτικού φόργουορντ (3-4αρι) που θα αντικαταστήσει τον Βουκσάνοβιτς και αυτή θα είναι λογικά η μοναδική προσθήκη μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Παρελθόν πιθανότατα θα αποτελέσει και ο Σίμονς, αλλά αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα, που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο. Ακόμη δεν πρέπει να αποκλειστεί και η απόκτηση ενός πλέι μέικερ, πάντα όμως στο δεύτερο γύρο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι τρεις συνολικά αλλαγές που έχει το δικαίωμα να κάνει ο ΠΑΟΚ τον υποχρεώνουν να είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του από δω και πέρα καθώς πλέον οποιοδήποτε λάθος θα αποβαίνει μοιραίο.

ΡΕΠΟ ΕΙΧΑΝ χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σήμερα θα επανέλθουν, από το πρωί μάλιστα, στο γήπεδο για την προετοιμασία τους ενόψει Μακεδονικού.