Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο σλοβενος βρισκεται στην πατριδα του για προσωπικες υποθεσεις :: 30/1/2006 20:19:41) 

Ο Νίκος Κούβελας κέρδισε επάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου της 13ης αγωνιστικής.

Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Χωρίς Ζντοβτς ο Ηρακλής

Χωρίς τον Γιούρι Ζντοβτς ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Ηρακλή για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Σλοβένος προπονητής βρίσκεται στη Σλοβενία και θα επιστρέψει σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Ζντοβτς μετέβη στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις και σήμερα το βράδυ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Λογικά δεν θα είναι παρών ούτε στη σημερινή προπόνηση όμως από αύριο η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο θα συνεχιστεί υπό τις οδηγίες του. Έχει δώσει πάντως τις κατευθυντήριες γραμμές στους συνεργάτες του, Δημήτρη Γαλάνη και Στέφανο Δέδα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ πράγμα που έχει ζητήσει, όπως δήλωσε και χθες στον EXTRA SPORT, είναι να επικεντρωθεί η προσοχή όλων στο παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους". "Δεν θα έχουμε κάνει τίποτα αν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο", είπε και συμπλήρωσε. "Δουλειά μου είναι να κάνω τους παίκτες να ξεχάσουν τις νίκες επί του Άρη και του ΠΑΟΚ και να βγάλουν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο. Να πιστέψουν ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζντοβτς ο οποίος τοποθετήθηκε και στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. "Είναι κάπως πολύπλοκο και δύσκολο να γίνουν αλλαγές. Έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση και θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να επισημοποιηθούν".

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ όπως αναμενόταν απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση εξαιτίας της θλάσης που υπέστη στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο 29χρονος φόργουορντ θα ξεκινήσει από σήμερα θεραπείες και θα ακολουθήσει αγωγή με αντιφλεγμονώδη, ώστε να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις. Θα γίνει πάντως αγώνας δρόμου από το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή για να προλάβει την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους".

ΕΞΙΤΗΡΙΟ πήρε χθες ο Μίρσα Κούρτοβιτς από την κλινική στην οποία εγχειρίστηκε στη δεξιά γάμπα. Ο Σκοπιανός παίκτης σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα ξεκινήσει τρέξιμο σε δέκα μέρες. Για την ώρα πάντως δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί κι ένας μήνας όμως ο Γιούρι Ζντοβτς έχει δηλώσει ότι θα τον περιμένει.