Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο μακης κατσαβακης δεν παρασυρθηκε απο τη νικη :: 15/1/2006 20:32:01) 

Στη συμβολή του Κόβατς στάθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ψύχραιμος και αυστηρός

Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Οι παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς πανηγυρίζουν το σπουδαίο διπλό στο Παγκρήτιο. Ο μοναδικός που διατηρεί την ψυχραιμία του είναι ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στάθηκε περισσότερο στα λάθη των "κοκκινόμαυρων"

Μπορεί οι «κοκκινόμαυροι» να πήραν τους τρεις βαθμούς, αλλά υπήρξαν στιγμές που δεν άρεσαν στον Σερραίο τεχνικό και θα προσπαθήσει να τα αλλάξει. «Κατά διαστήματα είχαμε προβλήματα ως προς την αναχαίτιση του αντιπάλου, ακόμα και όταν ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες» τόνισε ο Κατσαβάκης και απένειμε τα εύσημα στον τερματοφύλακά του: «Καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-1 χάρη στην τύχη, αλλά και τις αποκρούσεις του Κόβατς. Στη συνέχεια φρεσκάραμε την ομάδα με τις αλλαγές, αφού ήταν φανερά τα σημάδια της κόπωσης. Οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι βοήθησαν να φθάσουμε στην επίτευξη του δευτέρου τέρματος. Από αυτό το σημείο και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα, αφού είτε ο ΟΦΗ θα ισοφάριζε, είτε εμείς θα κάναμε το 1-3». Όσον αφορά τη συνέχεια ο Κατσαβάκης, είπε: «Θα πρέπει να προχωρήσουμε με καθαρό μυαλό και με γνώμονα τα λάθη μας, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ αυτοσυγκέντρωσης των παικτών οφείλεται η νέα ήττα, σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ Βαγγέλη Βλάχο. «Δεν φέραμε σε πέρας την αποστολή μας γιατί δεν πιστέψαμε στην επιτυχία, αλλά επιπλέον φοβηθήκαμε τον αγώνα» σχολίασε ο Ευβοιώτης προπονητής και έδειξε προβληματισμένος: «Μπροστά στον κίνδυνο του υποβιβασμού, εγώ πρώτος απ' όλους ανησυχώ για τη συνέχεια. Πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λόγια παρά μόνο για πράξεις, πετυχαίνοντας νίκες, όχι μόνο στην έδρα μας, αλλά μακριά από το Ηράκλειο. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παπάς είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Απόλλωνα. Δυστυχώς για εμάς, βρέθηκε και σε καλύτερη μέρα από τον Ρουμπάκη, τον προσωπικό του αντίπαλο με αποτέλεσμα να μας κάνει μεγάλη ζημιά».