Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο σακης πριττας οριοθετησε το φετινο στοχο του ηρακλη :: 15/1/2006 20:09:38) 

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΥΡΩΠΗ: Ο Σάκης Πρίττας πανηγυρίζει το πολύτιμο τρίποντο του Ηρακλή.

Ο ΣΑΚΗΣ ΠΡΙΤΤΑΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Τα πάντα για την Ευρώπη

Ήρθε για να κάνει τη "βρώμικη δουλειά" στη μεσαία γραμμή. Το Σάββατο όμως, εξελίχθηκε στο μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, καθώς με το γκολ που πέτυχε χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο Σάκης Πρίττας πανηγύρισε με την ψυχή του το πρώτο γκολ με την φανέλα του Ηρακλή. Έτρεξε προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών και αρκετοί εξ αυτών μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου για να τον αγκαλιάσουν. "Κάποια στιγμή θα ερχόταν και το γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Πιέσαμε τον Ακράτητο, παρά το γεγονός ότι παίζαμε με δέκα παίκτες από νωρίς. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι αδικηθήκαμε".

Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και στο μεγάλο στόχο του Ηρακλή: "Μπροστά μας έχουμε ένα ντέρμπι, το οποίο όμως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τρεις βαθμούς πήραμε με τον Ακράτητο, τρεις θα πάρουμε αν κερδίσουμε την ΑΕΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος".

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: Θέμα χρόνου είναι πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παντελή Καπετάνου στην ΑΕΚ. Ο 23χρονος επιθετικός θεωρείται "ξένο σώμα" για τον Ηρακλή, μετά τις δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ χωρίς νόημα θα είναι η σημερινή του απολογία στα γραφεία της Μίκρας. "Με τις δηλώσεις του έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας", σχολίασε ο Σάββας Κωφίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο δεν παραβρέθηκε στο Καυταντζόγλειο, προφανώς για να μη χάσει ούτε λεπτό από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ο Κωφίδης ζήτησε την απόκτηση ενός επιθετικού (επίκειται συνάντησή του με τον Σπανουδάκη), καθώς στο ρόστερ έχει απομείνει μόνο ένας ετοιμοπόλεμος, που δεν είναι άλλος από τον Εστέμπαν Ερέρα.